Ogólne > Hydepark

PD3

<< < (11/23) > >>

Poli:

--- Cytat: Tula w 19 Lis 2008, 15:57:36 ---Co do powrotu lytteforståelse na egzamin PD3, to rzeczywiscie, tak ma byc od sesji jesiennej 2009; mowila o tym nasza nauczycielka.

--- Koniec cytatu ---

O cholera,to chyba sie zalapie  :-\. Obecnie jestem na 4 module i w mojej szkole, planuje sie po pol roku na 4 i 5 modol . Wiec egzamin w listopadzie za rok  :-X. Nie wyrobie w tej szkole tak dlugo :'(
Jestem psychicznie wykonczona, praca, szkola, dom, dziecko  :(

ab:
[size=10[/size]
a propos pd3:
te zdawalam teraz i tak sie zastanawiam czy nie ma gdzies odpowiedzi w necie? no bo przeciez oni maja je od razu..mogliby gdzies zamieszczac dla swietego spokoju. czekanie zabija;)

ab:
jesteś pewna?:)
wtedy miałabym chyba tylko jeden błąd..! w pierwszym zamiast medmindre wstawiłam selvom :/

Tula:

--- Cytat: Mirra w 02 Gru 2008, 10:33:44 ---Moze dla potomnych (czytaj tych, ktorzy w nastepnym roku beda podchodzili do DP) wymienimy sie tematami ustnych monologow?

U nas w tym roku dosc latwo:
Ja dostalam "rownouprawnienie w domu", moja kolezanka "stres na codzien".

--- Koniec cytatu ---
U nas w szkole z kolei byly m.in. "alternatywne zrodla energii", "velfærdssystem dzis i w przyszlosci", "problemy w szkolach", "christiania", "znani dunscy malarze", "znani dunscy designerzy", "walka o prawa kobiet".

Tula:

--- Cytat: Mirra w 02 Gru 2008, 15:50:20 ---Jedna z moich kolezanek z innej szkoly dostala dunskie "højskole"

--- Koniec cytatu ---
Kolega w maju dostal "wypadki drogowe". O czym tu mowic? On po prostu sie wczytal w statystyki, ale to nudne jak nie wiem musi byc.
I jeszcze bylo w maju o prawach homoseksualistow w Danii, o Mærsku oraz o cudzoziemcach na rynku pracy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej