Ogólne > Hydepark
PD3
Poli:
U mnie w grupie maja egzamin w czwartek, wiec przekaze dalej wiadomosc ;D
I gratulacje ;)
Majkelek:
--- Cytat: Mirra w 09 Gru 2008, 19:36:31 ---Nasze tematy wygladaja jak tematy dla przedszkolakow :)
Ciekawe za co nas takiej łaski doswiadczamy ?
[Posted on: 02 Grudzień 2008, 15:53:45]
RAz, dwa, trzy pierwsza :)
Ja juz po :) Moglobyc lepiej, ale i nie najgorzej :)
Jezeli przed kims wciaz ustne PD 3 to uchyle rabka tajemnicy :)
Obrazki do interakcji sa:
1. aktywne ferie - na obrazku sa: wedrowki po gorach, plywanie jachtem, narty, wycieczki rowerowe.
Trzeba przedyskutowac, ktora z form wypoczynku jest najlepsza dla calej rodziny.
2. cos do dumie narodowej DUnczykow, na obrazku byly miedzy innymi Lego i flagi na torcie. NIestety kolezanki, ktore to wylosowaly, byly tak zestresowane, ze zapomnialy :)
--- Koniec cytatu ---
Przecież każdy dobrze wie że ten egzamin to jedna wielka ściema i każdy go zdaje.
Juta:
--- Cytat: Majkelek w 09 Gru 2008, 23:11:19 ---Przecież każdy dobrze wie że ten egzamin to jedna wielka ściema i każdy go zdaje.
--- Koniec cytatu ---
Bzdura. Nie kazdy. Nawet sobie nie wyobrazasz jak wiele osob go oblewa.
yoursoul:
--- Cytat: Majkelek w 09 Gru 2008, 23:11:19 --- ten egzamin to jedna wielka ściema i każdy go zdaje.
--- Koniec cytatu ---
A nie pomylil Ci sie Majkelku PD3 z PD2 ?
Jesli chodzisz do sprogcenter to mozesz sie dowiedziec od nauczycieli ze z egzaminu PD3 mozna wyjsc nawet z punktami ujemnymi ...
Moim zdaniem zakres materialu na egzaminie PD3 ( slownictwo , gramatyka itp ) przekracza zakres serwowanej nauki w sprogcenrer .
Jesli ktos pracuje i ma inne obowiazki - jest bardzo trudno zdac PD3 w pierwszym podejsciu mieszczac sie na dodatek w 3 letnim
okresie darmowej nauki .
Majkelek:
U mnie w szkole nie zdaje 2 % tego waszym zdaniem strasznie trudnego egzaminu, a przystępują do niego osoby po roku nauki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej