Ogólne > Rodzina ...
ciąża
ciacho:
--- Cytat: Tula w 25 Maj 2009, 13:58:33 ---Nie chcialam brnac w ideologiczne dyskusje, bo tezsze umysly sie nad tym zagadnieniem glowia od lat i to nie miejsce ani temat na to ;) Tyle, ze nie trzeba byc katolikiem, by byc przeciwko aborcji. Ale, jak sama zaznaczylas wczesniej, kobieta jest dorosla i to jej wybor, do ktorego w Danii ma prawo.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, zgadzam się całkowicie ;)
ZALAMANA:
dziekuje bardzo za odp na moje pytanie.tula i kika macie racje.tylko jesli dwoje ludzi chce dziecka a pozniej sie wycofuje to chyba nie jest ok.mysle ze gdyby nie moj byly partner to nie zdecydowalabym sie bo mam powazne problemy z kregoslupem i ciaza wiaze sie z lezeniem w lozku a jesli nie to wozek inwalidzki.nie pisze tego aby usprawiedliwic swoich rozterek(no moze troszke)ale troche jako przestroge bo nie zawsze faceci sa tak cudowni jak mowia.wiem ze dziecko to wspanialy dar mam juz jedno i moze dlatego sie wacham.zycie przez 9 miesiecy w lozku sama (1 pietro)i nie wiadomo czy pozniej wozek nie dojdzie do tego(chodzi o moj wozek)czy wpelni wychowac dziecko ktore jest juz na swiecie.przepraszam ze pisze tyle ale decyzje mam bardzo trudna a czasami opinie postronnych osob pomagaja.dziekuje ze nie zlinczowaliscie mnie.pozdrawiam
ciacho:
Posłuchaj dziewczyno, usiądź, odetchnij i przemyśl wszystko dobrze na spokojnie, bo z Twojej wypowiedzi wynika że się wahasz.
To nie jest dylemat czy kupić chleb z makiem czy z sezamem więc nie pytaj obcych ludzi na forum o opinię w tak ważnej sprawie. Konsekwencje decyzji, obojętnie jaka będzie, poniesiesz tylko Ty. Powodzenia.
annaodense:
"To nie jest dylemat czy kupić chleb z makiem czy z sezamem więc nie pytaj obcych ludzi na forum o opinię w tak ważnej sprawie"
masz racje ale rozumiem ta dziewczyne sama bylam kiedys w podobnej sytuacji.naprawde czasami pomaga opinia ludzi nie zwiazanych z twoja osoba.wydaje mi sie ze ona potrzebuje slowa otuchy bo to trudna decyzja.ZALAMANA nie wazne jaka decyzje podejmiesz zawsze ona bedzie sluszna bo ty wiesz najlepiej co jest dobre dla ciebie!trzymaj sie i nie poddawaj no i oczywiscie nie sluchaj glupich komentarzy!zdrowie jest bardzo wazne a musisz je miec aby wychowac swoje dzieci!
ciacho:
Słowa otuchy jak najbardziej, rady obcych osób nieznających DOKŁADNIE jej sytuacji niekoniecznie...
PS
Czy mój komentarz był głupi ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej