Ogólne > Rodzina ...

ciąża

<< < (14/26) > >>

zyrafffkaa:
Mirabelka - nie, ja nie jestem ze szczecina. Jestem z dolnego slaska :)

zyrafffkaa:
Witam. Mam pytanie. Od kilku dni boli mnie cos pod zebrem z prawej strony. Jestem w 33tyg. ciazy. Do jakiego lekarza powinnam sie tutaj w Danii z tym udac ? Do ogolnego, do ginekologa czy do szpitala do poloznej? Posiadam EKUZ i czy nie zrobia mi problemu z przyjeciem ?

anha:
Jeżeli wcześniej nie byłaś u ginekologa albo u położnej (duńskiej) to i tak się do nich nie dostaniesz bez skabusewania więc tylko lekarz rodzinny zostaje.
Jeżeli byłaś to idź do tego,kto ciąże prowadzi.

Mirabelka:

--- Cytat: zyrafffkaa w 28 Sty 2008, 13:36:02 ---Witam. Mam pytanie. Od kilku dni boli mnie cos pod zebrem z prawej strony. Jestem w 33tyg. ciazy. Do jakiego lekarza powinnam sie tutaj w Danii z tym udac ? Do ogolnego, do ginekologa czy do szpitala do poloznej? Posiadam EKUZ i czy nie zrobia mi problemu z przyjeciem ?

--- Koniec cytatu ---

A może po prostu twój maluszek wbija się w twoje żeberka. Moje maleństwa tak robiły. :)

Anulka87:
Jezeli nie jestem tutaj ubezpieczona a maz ma staly pobyt (obydwoje nie skonczylismy 24lat) to czy moge tutaj rodzic i czy dziecko po urodzeniu dostanie opieke lekarska tzn cpr, zeby co miesiac moglo normalnie tutaj dostawac szczepienia ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej