Ogólne > Rodzina ...

ciąża

<< < (17/26) > >>

zyrafffkaa:
Juz dzwonilam do szpitala i jutro bedzie dzownic polozna umawiac sie na spotkanie. A lekarza rodzinnego tutaj nie mam, bo ja jestem tutaj bez papabusew i za wszystko bede placic :) ale dziekuje za odpowiedz. Juz wszystko wiem.

Mirabelka:
To super ;)

Quit:
Hej

A czy ktoras z forumowiczek "przerabiala" w Danii ciaze od A do Z?

Dowiedzialam sie niedawno, ze jestem w ciazy i oczywiscie chcialam sie udac do lekarza i... tu moje zdziwienie, lekarz nie chce mnie widziec przed 9-10 tygodniem! Hmm....a ja potrzebuje wiedziec wszystko co i jak + moze jakies witaminy i inne "przydatne" info., zwlascza, ze to moja 1 ciaza.

Czy moj lekarz jest "inny", czy to norma w Danii? A poza tym, dlaczego tu sie nie chodzi do ginekologa? :( Ja chce specjaliste a nie "lekarza od wszystkiego i od niczego".

yoursoul:
Ja nie przerabialam , ale wiem od innej ciezarnej  ze do kontaktu z ciezarna pacjentka ( wizyty kontrolne itd ) wyznaczona jest polozna .Ciezarna  jest  skabusewana do  ginekologa tylko wtedy , gdy dzieje sie cos niepokojacego . Podobno dlatego tak jest , bo nie ma w Danii wystarczajacej ilosci specjalistow ginekologow .

piatka:
ciaza to nie choroba............... po co wiec zawracac glowe lekarzom?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej