Ogólne > Hydepark
Spis lekarzy- polski lekarz
Jomir:
Czy ma ktos moze doswiadczenie z neurochirurgami???
greg1969:
W pracy stłukłem sobie palca u nogi. Poszedłem do lekarza - popatrzył, pomacał i powiedział, że za 2 tygodnie przejdzie. Zalecił 2 tygodnie pobytu w domu i absencji w pracy. Ok, pomyślałem. Dwa tygodnie chorobowego więc udałem się do Polski. Palec dokuczał i nic się nie polepszało. Polski chirurg zlecił wykonanie RTG i okazało się, że palec jest złamany. Takie było moje pierwsze doświadczenie, kontakt z duńską służbą zdrowia.
Jomir:
To ciesz sie, ze miales tylko palec zlamany, bo ja mam kregoslup do operacji.
Marys:
--- Cytat: Manior w 05 Sty 2008, 11:12:57 ---
jeżeli taki atak bólowy zdarzy się po godzinie 16, gdy wszystkie praktyki lekarskie zostają pozamykane zostaje Lægevagten.
--- Koniec cytatu ---
http://www.polonia.dk/yellow/
Osobiscie polecam dr Wilge - przyjezdza do domu po umowieniu telefonicznym, reklamuje sie na polonia.dk
Marys
[Dodane: 29 Kwiecień 2008, 14:09:43]
--- Cytat: Tula w 14 Kwi 2008, 19:05:15 ---Do grona polskich lekarzy dolaczyl z prywatna praktyka Slawomir Wilga, speciallæge, maz TEJ pani Lucyny ;). Jego nr telefonu widnieje na "scianie placzu" w polskim sklepie WISLA na Christianshavn.
--- Koniec cytatu ---
A co ma piernik do wiatraka?
Napisalas bez sensu o zonie doktora w kontekscie negatywnym.
Nie znam jego zony, nawet nie mam zamiaru - i chyba nie o tym mamy pisac. Jak ide do lekarza czy mechanika, to mnie nie interesuje, jaka ma zone czy kochanke, ale czy jest solidny. I oceniam go nie za jego rodzine, ale za to, jaki jest ZAWODOWO. I tyle.
Dyskusja ma pomoc w odnajdywaniu DOBRYCH lekarzy jak i unikaniu ZLYCH.
Taki mialem zamiar zakladajac watek.
Jezeli masz cos do dodania o lekarzach w Kopenhadze, to napisz. Ale tylko oceniaj ich podejscie do pacjentow, ok?
[Dodane: 29 Kwiecień 2008, 14:33:19]
http://poloniadenmark.info/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=7933.new#new
Tula:
--- Cytat: Marys w 29 Kwi 2008, 14:33:19 ---Napisalas bez sensu o zonie doktora w kontekscie negatywnym.
--- Koniec cytatu ---
Oj zaraz negatywnym... :-[
--- Cytuj (zaznaczone) ---Jezeli masz cos do dodania o lekarzach w Kopenhadze, to napisz. Ale tylko oceniaj ich podejscie do pacjentow, ok?
--- Koniec cytatu ---
Ok 8).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej