Ogólne > Hydepark
Spis lekarzy- polski lekarz
jamjurand:
Drogi profesorze Guru Roga,
Kiedys Ci zarzucilem, ze czytasz po lebkach, to twoja kolejna wpadka :)
Moj post jest stary i opisuje moje przezycie u nowowybranego konowala Jarka (moj lekarz wlasnie kopnal w kalendarz) do ktorego uprzednio i bardzo nabuseztropnie skabusewalem z 10 budowlancow (marnych poliglotow) z ktorymi on nie chcial absolutnie rozmawiac po polsku (byly tego rodzaju historie opisywane tu i u konkurencji). Znam tez pare podobnych przypadkow od " starych" znajomych ktorych poinformowano, ze owi lekarze nie chca "nowych" jako pacjentow; pewnie chodzi o jakis wyimagowany status czy renome, albo obawe o 3 poplamionych malarzy/murarzy i pania z na balkonie przeziebiona gesia czy wilczorem, siedzacych w poczekalni. (zarty, zarty)
z powazaniem ze spychowa
roga:
Oczywiscie ze wiem, ze to stary post, ale uwazam, ze fakt dlaczego dunscu lekarze itp........... byla, welug mnie warta
skomentowania.
[Posted on: 28 Sty 2011, 00:29:22]
Jestem nie tylko Guru ale rowniez megalomanem, nie wiem czy da sie to pogodzic ze soba.
rafalk:
Na tej stronie jest spis wszystkich lekarzy . Trzeba tylko wybrac odpowiednia komune z listy .
https://www.sundhed.dk/Applikation.aspx?id=111.1
Malwincia:
Ja poszłam do lekarza z bólem lewego boku. Powiedział ze to tylko problemy z trawieniem. W Polsce lekarze wykryli kamieie na nerce. Z grypy i przeziebeinia sama sie lecze a jak dzieje sie cos powazniejszego to jade do Polski.
alex10:
Lekarz mowiacy po polsku: Andrzej Bohn-Jespersen Amagerbrogade 150.3, 2300 Kæbenhavn S i sa przyjecia do 30 stycznia ma ferie:) Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej