Ogólne > Tłumaczenia

feriekonto-prosze o tłumaczenie

<< < (3/4) > >>

piatka:
Urlop za 2006 musisz wykorzystac do 30 kwietnia tego roku, inaczej ci przepadnie.

mondzik:
chcę pomóc koledze, aby mógł wysłać na fk@atp.dk taki oto mail, który proszę o przetłumaczenie.

pracowałem w danii od 10.2006 do 12.2006 jako roznosiciel gazet w julland posten distribution. po skończonej pracy nie wymeldowałem się z danii. nie otrzymałem też zółtej karty. mam natomiast cpr.............. . posiadam również aktywne konto w duńskim banku............................ . w 2007 roku nie byłem w danii i nie pracowałem tutaj. w 2008 roku również nie ma mnie w danii. do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji na temat moich pieniędzy wakacyjnych za 2006 rok. z mieszkania , w którym mieszkałem nie przekazano mi żadnej poczty od was. może wysłaliście kwit w 2007 roku za 2006 rok, może nie.
proszę o załatwienie mojej sprawy i odpowiedź w języku angielskim.

proszę o przesłanie tłumaczenia na mondzik@o2.pl lub na forum.
dziękuję w imieniu kolegi. marcina dorosza.

K3:

--- Cytat: mondzik w 05 Lut 2008, 22:12:42 ---chcę pomóc koledze, aby mógł wysłać na fk@atp.dk taki oto mail, który proszę o przetłumaczenie.

pracowałem w danii od 10.2006 do 12.2006 jako roznosiciel gazet w julland posten distribution. po skończonej pracy nie wymeldowałem się z danii. nie otrzymałem też zółtej karty. mam natomiast cpr.............. . posiadam również aktywne konto w duńskim banku............................ . w 2007 roku nie byłem w danii i nie pracowałem tutaj. w 2008 roku również nie ma mnie w danii. do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej informacji na temat moich pieniędzy wakacyjnych za 2006 rok. z mieszkania , w którym mieszkałem nie przekazano mi żadnej poczty od was. może wysłaliście kwit w 2007 roku za 2006 rok, może nie.
proszę o załatwienie mojej sprawy i odpowiedź w języku angielskim.

proszę o przesłanie tłumaczenia na mondzik@o2.pl lub na forum.
dziękuję w imieniu kolegi. marcina dorosza.

--- Koniec cytatu ---

wyślij po angielsku, zrozumieją

Klingon:
Nie wiem czy teraz nie powinienes wyslac zgloszenia wymeldowania.
A potem wyslac numer konta do FerieKonto.

elica:
A nie moge na przykład pracując u obecnego pracodawcy nie wybierać urlopu tylko wybrac z Ferie Konto pieniądze? Czy taka zamiana nie wchodzi w grę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej