Ogólne > Rodzina ...
alimenty
Klingoon:
--- Cytat: aga123456 w 04 Mar 2008, 10:12:00 ---i zacznijmy od tego ze ja nie chcialam zadnych alimentow
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego nie? ??? ;D
Wydaje mi sie ze jest tak jak alto napistal - w razie problemow kommune wyplaca i pozniej sciaga z klienta. Sam nie place alimentow - oddaje cala wyplate i mam spokoj. ;D
aga123456:
bo nie chcialam od nikogo alimentow uwazalam ze to nie jest konieczne poniewaz sama potrafie sie zatroszczyc o swoje dziecko a tym bardziej kiedy ten facet sie usunal z naszego zycia jak bylam w ciazy i od tamtej pory nie mialam z nim kontaktu...ale ze komuna gdy im to powiedzialam to powiedzieli ze bede miala problemy i wyjeli mi na stol odpowiednie papiery i pozaznaczali odpowiednie pola i ja sie podpisalam i juz
aga123456:
dzieki alto i klinton:P
aga123456:
klingoon :PP
aga123456:
a tak wogole to ten portal jest chyba do pomocy ludzim ktorzy chca sie czegos dowiedziec i ci ktory cos wiedza to sie wypowiadaja a a nie do zbednych komentarzy co myslicie o ludziach ktorych nawet nie znacie,ci ktorzy pisza to najczesciej sa to ludzie ktorzy szukaja konkretnych odpowiedzi od ludzi ktorzy cos konkretnego wiedza (klingoon,lilianka,alto i tacy jak oni) a nie wyciagania wnoskow z tych pytan!! Juz nie jedna osobe na forum zgnoilysciie bo szukal odp na pytanie...np.ten z ciaza swojej kumpeli....Ludzie albo odpowiedzcie na pytania albo sie nie udzielajcie...dzieki i narazie:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej