Ogólne > Pomoc!

Adecco

<< < (4/4)

artur74:
Z firma Adecco należy postępować bardzo delikatnie. Pamiętaj że jesli jestes im potrzebny to załatwią wszystko, ale rozpocznij wojnę to zostaniesz zduszony jak robaczek. Pamietaj kolego jestes tylko "polskim parobkime"

ptaszkin:
Generalnie kilka miesięcy póżniej następna podwyżka.I tu jest malutki myk wykonany ze strony firmy.Kwit z informacją otrzymujemy 3 kwietnia.Podwyżka obowiązuje od 1 lipca.Natomiast mieszkanie można wypowiedzieć licząc od 1 dnia każdego miesiąca.tak więc chociaż napiszemy wymówienie od razu(będzie ono ważne dopabuse od 1 maja)-podwyżka itak nas nas będzie obejmować przez cały lipiec.Jednakże jeśli można mieć pretensje to raczej do polaków pracujących przez ww. firmę a nie potrafiących zadbać o własne lokum.( miałem okazję oglądać mieszkanie pozostawione przez kilku pracowników firmy kiedy zabierałem meble do swojego przyszłego lokum}natomiast co się tyczy o samę firmę adecco-nie wiem czy można znależć lepszego pośrednika.Przez cały okres mojej pracy(przynajmniej ze mną tak było)dostajemy wszystko do ręki-praca-mieszkanie -pomoc w załatwianiu formalności(dosłownie jak z dzieckiem)I czego tu można więcej wymagać?

Polka:
Nie można narzekać na Adecco. Ja miałam wszystko załatwione.Otrzymałam wszystkie dokumenty.Wiedziałam,ile zarobiłam każdego tygodnia.Potrafili odpowiedzieć na informacje nawet jak byłam już w Polsce.

[Dodane: 20 Kwiecień  2008, 13:51:35]
Duńczyku, jeżeli chcesz nas obrażac,to spróbuj pisać poprawniej.Na kulturę osobistą składa się wiele spraw.Nie tylko"sranie w wiadro",ale także wymowa,słownictwo,ortografia itd. Więc popracuj na swoją kulturą,a dopabuse oceniaj innych.

malutka:
Nie wiem,jak tu sprawa wyglądała i jak się zakończyła,ale jeśli ktokolwiek jest poszkodowany, proszę o kontakt na :antyadecco@interia.eu
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej