Ogólne > Pomoc!

Windows Vista a netbank

<< < (4/5) > >>

Tula:
Nie mam juz starego komputera, wiec nic nie moge skopiowac :(. Za linka dziekuje, przeczytalam.

Mirabelka:
Visty nie dopracowali a już wymyślili nowego Windowsa

http://gry.onet.pl/1710479,,Nowy_Windows_ju%BF_w_2010,wiadomosc.html

Majkelek:
Miałem podobny problem w Dronninglund Sparekasse. Tak samo poszedłem do banku z lapciakiem ale patrzeli się tak na mnie jak na czubka trochę :). Zresztą nie pozwolą Ci się tam podpiąć do internetu chyba że masz bezprzewodowy to możesz im pokazać co jest nie tak.

Problem jest z javą. Postaraj się zainstalować javę na nowo. To powinno pomóc. Przynajmniej mi pomogło. Pozdrawiam, życzę sukcesu !

Klingon:

--- Cytat: Majkelek w 16 Mar 2008, 22:21:43 ---Tak samo poszedłem do banku z lapciakiem ale patrzeli się tak na mnie jak na czubka trochę :).
--- Koniec cytatu ---
W przypadku problemów należy zwracać się do Hotline która jest prawdopodobnie w innym mieście.

Tula:

--- Cytat: Majkelek w 16 Mar 2008, 22:21:43 ---Miałem podobny problem w Dronninglund Sparekasse. Tak samo poszedłem do banku z lapciakiem ale patrzeli się tak na mnie jak na czubka trochę :). Zresztą nie pozwolą Ci się tam podpiąć do internetu chyba że masz bezprzewodowy to możesz im pokazać co jest nie tak.

Problem jest z javą. Postaraj się zainstalować javę na nowo. To powinno pomóc. Przynajmniej mi pomogło. Pozdrawiam, życzę sukcesu !

--- Koniec cytatu ---
To nie java, jave mam dobrze zainstalowana. Co do banku, masz racje: wlasnie wrocilam nic nie zalatwiwszy. Pani zerknela na moj komputer (mam bezprzewodowy net, wiec zrobilam wszystko do momentu, w ktorym mam problem), a nastepnie oznajmila mi, ze przykro jej, ale na kompach sie nie zna i ze doradza skontaktowanie sie z hotline. Normalnie chyba zloze podanie o prace do Nordei, bo takich rad to ja tez udzielac umiem, a i na komputerach sie nie znam ::).
Na hotline z kolei pani glucha na moje tlumaczenia uparcie twierdzila, ze widac ktos mi sie probowal wlamac na konto (niemozliwe) i ze wysla mi nowy pin, chociaz to nie z nim mam problem, tylko z tym cholernym odsylaczem do wybrania miejsca dla sikkerhedsnøgle >:(. Jestem zlaaaaa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej