Ogólne > Podatki
Pomóżcie mi
Tula:
Willy pil do tego:
--- Cytat: vera w 16 Mar 2008, 08:06:00 ---Brak znaków interpunkcyjnych zastępuje sie te sama literka bez ogonków i to nie jest wytłumaczenie.
--- Koniec cytatu ---
Tobie tez czasem nie zaszkodziloby czytanie uwazniejsze.
piatka:
Czay ktos moglby zmienic to "pomuzcie" na prawidlowe?
Wali po oczach , ze strach i zakonczyloby sie dyskusje off topik
Jomir:
wrzucasz wikipedię a nie rozumiesz o co chodziło. Widać wg ciebie brak ogonka to poważniejszy błąd niz owo "pomuzcie". nadmieniłem o co sie rozchodzi, a ciebie prosze czasami o podwójne przeczytanie postu.
W sumie: 6 bledow ortograficznych, 2 interpunkcyjne, 1 stylistyczny.
Gratuluje!!!
Byc moze pytajacy, ma problemy z ortografia, o czym swiadczy tytul, ale chociaz ma tego swiadomosc i uzyl przycisku "sprawdz ortografie". W przeciwienstwie do krytykujacego.
Pragne zwrocic uwage, ze autor postu piszac "pomozcie mi", nie mial na mysli ortografii.
Wrocmy wiec do meritum sprawy.
starski:
Mala dygresja "pomóżcie" bo "pomocy" ó/o tak mnie uczono w szkole juz 30 ltek temu. Swoją drogą chyba autorowi postu dokucza teraz niezła czkawka po tych komentarzach.
veti:
--- Cytat: Klingon w 16 Mar 2008, 15:22:08 ---
Mając rezydencję podatkową w Polsce będziesz musiał rozliczyć się tam z duńskich dochodów, ale lepiej płacić mały podatek w Danii i dopłacić w Polsce niż duży w Danii i nic nie dopłacać w Polsce.
--- Koniec cytatu ---
Czy ktoś mógłby to rozwinąć, jakie korzyści płyną z tego, że w DK płace mały podatek i muszę dopłacić w PL ? Jedyne co przychodzi mi do głowy to fakt, że lepiej wspierać podatkami ojczysty kraj niż Danie ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej