Ogólne > Rodzina ...

żłobek

<< < (5/7) > >>

anulka77:
Mamy wspólny adres w Polsce i partner ma już pozwolenie na pobyt.To chyba pół sukcesu ???

Jomir:
To juz pol.... Tak, wiec bierzcie sie za wypelnianie papabusew.... przed Wami 15 bodajze stron.

Edytam:
Witam.
Ja właśnie się pakuję, przeprowadzam się do Arhus w środę. I chciałąbym zapytac odnośnie żłobka: jakie dokumenty są potrzebne, aby na jesień zapisac dziecko do żłobka? Mąż pracuje i ma już cpr, jakie dokumenty musi złożyc i gdzie, żeby otrzymac cpr i wszystkie niezbędne dokumenty dla dziecka? Gdzie starać się o ubezpieczenie dla niepracującej żony i dziecka?
Dziękuję z góry, bo wiem, że mi pomożecie:)

Tula:

--- Cytat: Edytam w 20 Cze 2008, 16:54:14 ---jakie dokumenty są potrzebne, aby na jesień zapisac dziecko do żłobka? Mąż pracuje i ma już cpr, jakie dokumenty musi złożyc i gdzie, żeby otrzymac cpr i wszystkie niezbędne dokumenty dla dziecka? Gdzie starać się o ubezpieczenie dla niepracującej żony i dziecka?
Dziękuję z góry, bo wiem, że mi pomożecie :)

--- Koniec cytatu ---
Niezla proba ;)
O tym wszystkim byla juz mowa. Kilkakrotnie.

jaxxp:
witam,,,

moja coreczka jest rodzona w kopenhage/Hvidowre wszyscy mamay cvr, - w tej chwili maz nie pracuje legalnienie, nie  posiadamy  tu meldunku czy bedzie jakas przeszkada zeby zapisac coreczke do przeczkola?w budynku w ktorym mieszkamy jest złodek czy mozemy poslac corke własnie do niego?

pozdarwiam paula

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej