poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: prosze o przetlumaczenie  (Przeczytany 2460 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jasiu

• Gość
prosze o przetlumaczenie
« dnia: 19 Mar 2008, 14:43:16 »

Tak for din bestilling. Vi vil indenfor 1-4 hverdage behandle din ordre. Alle ordrer vil blive kreditvurderet. Såfremt du ikke opfylder vores kreditpolitik, vil du
modtage en mail herom.
Hvis din ordre er godkendt, vil du når din bestilling afsendes fra os modtage en mail.
Vi leverer kun til folkeregistre adresser i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne. Alle vores priser er angivet i DKK inkl. 25% moms.

Tula

• Gość
Odp: prosze o przetlumaczenie
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Mar 2008, 15:56:48 »
Dziekujemy za zamowienie. Jego realizacja potrwa od 1 do 4 dni. Przy wszystkich zamowieniach sprawdzamy zdolnosc kredytowa. W razie gdy nie spelniasz naszych warunkow, dostaniesz maila. Jesli twoje zamowienie zostanie zatwierdzone, dostaniesz maila, kiedy zamowienie zostanie wyslane od nas. Dostarczamy tylko pod adresy z biura ewidencji ludnosci (tego nie jestem pewna, mam wrazenie, ze musisz byc zarejestrowany pod adresem, na jaki zamawiasz), z wykluczeniem Grenlandii i Wysp Owczych. Wszystkie ceny podane sa w koronach dunskich i zawieraja 25% VAT.

jasiu

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Mar 2008, 18:12:37 »
Dziekujemy za zamowienie. Jego realizacja potrwa od 1 do 4 dni. Przy wszystkich zamowieniach sprawdzamy zdolnosc kredytowa. W razie gdy nie spelniasz naszych warunkow, dostaniesz maila. Jesli twoje zamowienie zostanie zatwierdzone, dostaniesz maila, kiedy zamowienie zostanie wyslane od nas. Dostarczamy tylko pod adresy z biura ewidencji ludnosci (tego nie jestem pewna, mam wrazenie, ze musisz byc zarejestrowany pod adresem, na jaki zamawiasz), z wykluczeniem Grenlandii i Wysp Owczych. Wszystkie ceny podane sa w koronach dunskich i zawieraja 25% VAT.

Wielkie dzieki! Pozdrawiam goraco!

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #2 dnia: 19 Mar 2008, 18:12:37 »

proszę o przetłumaczenie

Zaczęty przez robi2007Dział Tłumaczenia

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 11437
Ostatnia wiadomość 23 Lut 2010, 20:20:24
wysłana przez Manior
C.V po angielsku prosze o pomoc

Zaczęty przez nutka1984Dział Tłumaczenia