Ogólne > Pomoc!

TDC oszukuje!!

<< < (3/4) > >>

Tula:
Nie korzystam z uslug TDC, to i problem nie moj... Ale Twoje podejscie pod haslem "musimy wziac sprawy w swoje rece i zniszczyc te firme" jest co najmniej dziwne. Moze podloz bombe pod ich punkt uslugowy?

dragonki:
hehe pomysle nad tym :)) ale to wes nie przesadzaj przeciez tu kilka ludzi napisalo ze ich oszukano i ja znam sama osobiscie pare tez wiec to takich ludzi jest sporo to czemu taka firma ktora oszukuje ma dalej funkcjonowac? moim zdaniem tak nie moze byc i tak nie powinno byc!

Tula:

--- Cytat: dragonki w 26 Mar 2008, 15:49:51 ---hehe pomysle nad tym :)) ale to wes nie przesadzaj przeciez tu kilka ludzi napisalo ze ich oszukano i ja znam sama osobiscie pare tez wiec to takich ludzi jest sporo to czemu taka firma ktora oszukuje ma dalej funkcjonowac? moim zdaniem tak nie moze byc i tak nie powinno byc!

--- Koniec cytatu ---
No to zacznij dzialac w ramach prawa, Aggo. Powodzenia.

dragonki:
dzieki. ja po prostu wezme papiery i pojde do adwokata(w koncu mam go za darmo:P)  bo ja na pewno nie bede placila nie slusznie!:)

Klingon:
Ja w końcu zadzwoniłem do nich i spokojnie wytłumaczyłem moją sprawę, oni sprawdzili i zwrócili nadpłatę.
Zniszczyć ich może być trochę ciężko. W styczniu 2006 zostali kupieni za ok. 76.000.000.000 kr. i zatrudniali 22.000 pracowników. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej