Ogólne > Pomoc!
TDC oszukuje!!
Albert:
:) Dobrze ze ktos zaczol ten watek !!! poniewaz tez mnie TDC oszukalo widac to wiekszy problem z ta firma !!!!! Pozdrowka dla ziomali ::)
michalina:
Niedawno zmieniłam mieszkanie i za przeniesienie numeru policzyli 475 kr (w TDC oczywiscie).
Na dodatek przysłali ofertę że mogę zmienic transfer z 2 na 4 MG i placic 50 kr miesięcznie mniej.Jednak gdy zadzwoniłam na infolinie okazało sie ze trzeba zapłacic 500 kr za mozliwość skorzystania czego w liscie-ofercie nie było wzmianki ani słowem.
dragonki:
Albert dzieki :) hehe. ale tak na powaznie to przeciez tak nie moze byc zeby ta firma tak oszukiwala! wlasnie gadam z nimi znowu!!
[Dodane: 26 Marzec 2008, 15:21:52]
sprawdzaja kiedy wypowiedzialam abonament juz 10min haha
[Dodane: 26 Marzec 2008, 15:22:43]
ateraz powiedziala ze mi wysle faktury . Ale ludzie czemu do nich nie zadzwonicie i nie powiecie tego co ja im mowie ze sa zla firma i oszukuja i pojde z nimi do sadu. no ok ale to wasza sprawka :) powiem jedno ja nie pozwole sie tak oszukiwac! i mam nadzieje ze ci ktorych ta firma tez oszukala zglosza sie tu i do nich i musimy po prostu wziasc sprawe w swoje rece i zniszczyc ta firme!!!! :)
Tula:
--- Cytat: dragonki w 26 Mar 2008, 15:39:11 ---wziasc sprawe w swoje rece i zniszczyc ta firme!!!! :)
--- Koniec cytatu ---
Aggo, puknij Ty sie w czolo... Jakie zniszczyc? Po prostu nie korzystaj z ich uslug i jesli masz zyczenie, poskarz sie dunskiemu odpowiednikowi Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumenta.
dragonki:
sluchaj ja juz od dawna nie korzystam z tej firmy a tu nagle po tylu miesiacach przychodzi rachunek!!!???? z jakiej racji??? z jakiej racji ludzie maja placic po kilka razy te same rachunki??? to moze ty sie puknij w czolo i zaplac im?!! hehe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej