Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (41/145) > >>

ania85:
Dziekuje  patsy :) A juz myslalam ze tu zupelnie nie wykonuja zadnych badan,bo i takie wypowiedzi juz czytalam.Rozwialas moje watpliwosci.Rowniez zycze powodzenia i uwazaj na siebie:)

eva77:
Patsy a powiedz czy ty poprosilas o te badanie na cukier, czy zwyczajnie w szpitalu ci zrobili, czy moze mialas kiedys z tym problem.Bo mi ani polozna ani w szpitalu nie powiedzieli nic o badaniu cukru z krwi.Tylko sikam na ten pasek co wizyte u poloznej.Czy czulas sie jakos inaczej w zwiazku z tym podwyzszonym poziomem cukru?

patsy:
eva77!nic nie czułam właśnie,a zrobili mi to badanie można powiedzieć profilaktycznie.na pierwszej wizycie u lekarza spytano się mnie czy ktoś z rodziny chorował lub choruje na cukrzycę,powiedziałam ,że babcia i wtedy lekarka wpisała mi ,że mam  w 29 tygodniu ciąży wykonać to szczegółowe badanie !jak robiłam takie badanie w przychodni czy u położnej zawsze było ok,ale po tym dokładniejszym,wyszło jak wyszło!

ania85:
A ja mam jeszcze jedno pytanie.Czy ktoras z Was rodzila tutaj poprzez cesarskie ciecie?Wiecie roznie moze byc...Moze ktoras opowie o swoich odczuciach.

aneczka:
ania85 termin mam na 7 kwietnia tak wyzszlo tu w Danii ale jak bylam na swieta w Polsce to po USG lekarz powiedzal ze u niego wychodzi 10 kwietnia. Z tego co Mi powiedzial wszystko zalezy na jakim sprzecie robi sie USG i jest plus/minus 10 dni. Dziekuje za informacje tez gdzies takie rzeczy slyszalam ale wole sie upewnic i byc przygotowana w razie czego. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej