Ogólne > Rodzina ...

mlode mamusie w Danii

<< < (43/145) > >>

eva77:
Mam do ciebie wiele pytań, ale moze moglabys mi podac swoj adres email.To moje pierwsze dziecko i nie mam zadnego doswiadczenia.Jestem w trakcie kompletowania wyprawki i nawet z tym mam problem bo nie wiem co kupic.Ale przede wszystkim chcialabym wiedziec co mam zabrac ze soba do szpitala i mam tez inne pytania odnosnie porodu.Nie kazdy moze by chcial na forum o tym czytac.Ja mieszkam 10 km od Odense.Gdybys podala adres email albo nr gg byłabym wdzieczna.

aniulka@25:
Hej Do szpitala praktycznie nic nie musisz miec ze soba dla dzidziusia i dla siebie ja urodzilam pol roku temu synka w szpitalu w Holbæk i nic nie musialam brac do szpitala poniewa na opddziale byly dwa pokoje wyposazonw we wszystkie potrzebne rzeczy oczywiscie ja zapakowalam cala torbe poniewaz tez nie wiedzialam nic wiec troche bylo smiechu na sali jak moja polozna zobaczyla mojego narzeczonego targajacego ta wielka torbe za soba :-) A gdzie jest Hobro kolo jakiego znanego miasta ja mieszkam w Tingerup :-) Serdecznie pozdrawiam

matka:
Doskonale Cie rozumiem ewa77, tez mialam podobne dylematy jak Ty w trakcie ciazy :)
Oto moj e-mail: ciachoo@o2.pl, niestety nie mam gg.

matka:
Nie do konca sie zgadzam - w OUH kazali mi miec ze soba np. ubranka dla dziecka, wiec byc moze wszystko zalezy od szpitala.

agelina:
witam. ja rodzilam 4 miesiace temu w aalborgu, oprucz dokumentow i ubranek na wyjscie dla dziecka nic nie kazali mi ze soba przywozic.   3 godziny po porodzie wrocilam do domu, zadziwiajace bo w polsce jak urodzilam synka to bite 3 dni trzeba spedzic na oddziale i nie ma mowy o wstawaniu z lozka po porodzie. a tutaj bylam ogromnie zaskoczona. miimo tego milo wspominam porod, i przede wszystkim dobra opieke i warunki.
p[ozdrawiam

agelina@tlen.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej