Ogólne > Rodzina ...
mlode mamusie w Danii
RybkaWillego:
OOO
To ja też chcę urodzić tak szybko jak dragonka. Będę rodzić dopabuse 15 lica, ale nerwy już mi się udzielają. Zaczynam się bać porodu. A najbardziej się boję tego czy dam sobie rade jak maleństwo będzie już na świecie. Już nie mogę się doczekać kiedy wezmę moje dzieciątko i będę mogła je przytulić.
Najbardziej nie mogę się doczekać kiedy sie dowiem co to będzie. Postanowiliśmy z mężem że nie dowiemy się płci dziecka aż do porodu.
Mam nadzieję że poród przejdzie tak szybko jak u dragonki.
Gratuluję żyrafffce dzidziusia.
zyrafffkaa:
No latwo nie bylo i nikomu nie zycze tak meczacego porodu... ale i tak warto bylo dla takiego malenstwa :D
My z mezem wczesniej znalismy plec :D bo tak chcielismy :D
karolcia19877:
no fajnie ze macie juz to za soba ;) ja tez nie moge sie doczekac mojego syneczka ale tez sie boje tego porodu i pierwszych dni z dzidziusiem,wiem ze dam sobie rade ale obawy to juz chyba naturalne u kazdej ciezarnej kobiety. w ogole to po malu mam bole przepowiadajace i mysle ze rozwiazanie juz niedlugo :D pozdrawiam Was dziewczyny i Wasze malenstwa :)
RybkaWillego:
Życzę ci karolciu19877 szybkiego i bezbolesnego porodu ( oczywiście w miarę możliwości) oraz ślicznego i zdrowego dzidziusia.
Powodzenia
karolcia19877:
dziekuje Ci serdecznie :) oby tak bylo :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej