Ogólne > Hydepark
Artykuly o Danii w prasie polskiej
@ae@:
...Bedac pare tygodni temu w Berlinie zauwazylem ze po ulicach jezdza polskie autobusy Solaris Uśmiech www.solarisbus.pl/ Tak trzymac prosze panstwa..
Jezdza bo najtansze a nie dlatego ze polskie, jesli albanczycy beda tansi beda jezdzily albanskie autobusy - prawa rynku.
Co tu mamy trzymac...?
Apropos Wozniacki tutaj wywiad z nia i co ona sama odpowiada na pytanie czy jest polka czy dunka :-)
http://ekstrabladet.tv/nationentv/article1432494.ece
samtron007:
Do wiadomosci @ae@ solaris to nic innego jak niemiecki MAN skladany pod Poznaniem
rafalk:
A co to ma wspolnego z "" Dobre rosjanki nie wystepuja w barwach innych krajow " ????? Ja nigdzie nie pisalem niczego o narodowosci Wozniackiej ( albo Wozniaki ) gwoli sprostowania . Cytat jest Jamjuranda nie moj .
Czy te autobusy sa tansze czy po prostu technologicznie lepsze tego nie wiem . Widzialem gdzies wywiad z wlascielem Solaris i mam warazenie ze jakosc tych produktow jest co najmniej tak jak Neoplan albo inne podobne marki :) .
Samo to ze firma z PL mogla wygrac taki przetarg to przynajmniej dla mnie znak ze nie trzaba sie nazywac Larsen zeby byc docenionym . I to tyle w tym temacie .
Wesolych Swiat ;D
Bulinka:
@ae@ trzeba się cieszyć, że Solaris jeździ po Berlinie, a nie dołować tanią siłą roboczą z Albanii. Nie interesuje mnie czy to polski czy niemiecki autokar. Ważnie jest, że firma istnieje od lat i to w Polsce.
@ae@:
Dlaczego to takie wazne? Nie rozumiem, ktos ma fabryke, produkuje samochody. Wolno mu, inni maja fabryke perfum, ktos jest salowa.
Mamy byc dumni bo ktos ma fabryke?
Naprawde nie ma innych powodów do dumy??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej