Ogólne > Hydepark

Artykuly o Danii w prasie polskiej

<< < (55/129) > >>

@ae@:
...Bedac  pare  tygodni  temu w  Berlinie   zauwazylem  ze  po ulicach  jezdza  polskie  autobusy  Solaris Uśmiech www.solarisbus.pl/     Tak  trzymac  prosze  panstwa..

Jezdza bo najtansze a nie dlatego ze polskie, jesli albanczycy beda tansi beda jezdzily albanskie autobusy - prawa rynku.
Co tu mamy trzymac...?

Apropos Wozniacki tutaj wywiad z nia i co ona sama odpowiada na pytanie czy jest polka czy dunka :-)

http://ekstrabladet.tv/nationentv/article1432494.ece

samtron007:
Do wiadomosci @ae@ solaris to nic innego jak niemiecki MAN skladany pod Poznaniem

rafalk:
A  co  to ma  wspolnego  z  "" Dobre rosjanki nie wystepuja w barwach innych krajow "  ?????   Ja nigdzie nie  pisalem niczego  o  narodowosci  Wozniackiej ( albo Wozniaki )   gwoli  sprostowania  . Cytat  jest  Jamjuranda nie moj .
Czy te autobusy  sa tansze  czy  po  prostu  technologicznie lepsze   tego nie  wiem . Widzialem  gdzies  wywiad  z  wlascielem Solaris  i mam  warazenie  ze jakosc  tych  produktow  jest  co najmniej   tak  jak Neoplan  albo inne  podobne marki :) .
Samo  to ze  firma  z  PL mogla  wygrac  taki  przetarg to przynajmniej  dla mnie  znak  ze  nie  trzaba  sie nazywac  Larsen zeby  byc  docenionym . I  to  tyle  w  tym  temacie  .
Wesolych  Swiat  ;D

Bulinka:
@ae@ trzeba się cieszyć, że Solaris jeździ po Berlinie, a nie dołować tanią siłą roboczą z Albanii. Nie interesuje mnie czy to polski czy niemiecki autokar. Ważnie jest, że firma istnieje od lat i to w Polsce.

@ae@:
Dlaczego to takie wazne? Nie rozumiem, ktos ma fabryke, produkuje samochody. Wolno mu, inni maja fabryke perfum, ktos jest salowa.
Mamy byc dumni bo ktos ma fabryke?

Naprawde nie ma innych powodów do dumy??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej