Ogólne > Pomoc!

Bezplatna nauka j. dunskiego - jak to zrobic??

<< < (12/15) > >>

Jomir:
Malyszk, zbyt sobie do serca wziales... Pisalam ogolnie o podejmowaniu strategicznych decyzji zyciowych, na podstawie pobudek tego typu.
Nie spotkales sie ingdy z kims z Netu? Ja spotkalam sie z wieloma osobami. Przyznam, ze w wiekszosci byly to kontaky trafione i przeksztalcily sie w dlugotrwale, fajne znajomosci.
Ale przyznam, ze trafily mi sie rowniez  niewypaly....

Co do szkoly, jak widzisz... rano intensywniej....
Zakladaja (nie zawsze tak jest, ale czesto), ze rano chodza osoby niepracujace, wiec majace wiecej czasu na nauke.... Wieczory sa dla pracujacych.... czyli przychodzacych po calym dniu w pracy... Przyznasz, ze nawet przy najwiekszych checiach, zmeczenie robi swoje, ze nie wspomne, o czasie na odbrabianie lekcji.... Wiec z sila rzeczy kursy wieczorne sa mniej intensywne...

Jesli Cie urazilam, przepraszam....
Jeszcze raz pisze - nie pisalam personalnie....

Ale robta jak chceta...

gosia holstebro:
Ja jeszcze też nie dostałam tego papieru , mój brat chodzi na wieczorna naukę, wiem że wcześniej miał 2 razy w tygodniu a teraz mu zmienili na 1 raz , z tego co mówił to chyba zależy na jakim module jesteś.

Pozdrawiam

malyszk:
Witam
 Liczyłem na to,że ten papier dostanę dziś, ale nic z tego. Może w przyszłym tygodniu dostanę, i pójdę razem z kolegą, On już ma tyko czeka na mnie,bo chcemy iść razem ze wzgledu na to że razem pracujemy i mieszkamy. Dam znać jak już dostanę.
 Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

gosia holstebro:
A wy już weekend macie?

pozdrawiam

malyszk:
haha, jeszcze nie.Jutro do 12 50 i dopabuse, a życzyłem miłego, bo jadę jutro do domu na weekend i może nie będę miął okazji życzyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej