Ogólne > Praca w Danii

Zmiany w prawie od 1 maja 2008 ??

<< < (21/32) > >>

mala_z_Aarhus:

--- Cytat: ÆROZOL w 11 Gru 2008, 23:57:55 --- Nie mam zamiaru pouczac "Madrzejszych urzednikow" rzucajac sobie klod pod nogi przy okazji.
Oni konczyli dunskie prawo nie ja.(...)  A jak "Wyjdzie na jaw" to beda mieli nauczke, zeby doksztalcic swoja kadre urzednicza.

--- Koniec cytatu ---

Hm, ciekawe. Czyzby w Polsce kazdy urzednik byl po prawie i administracji? Cos w to watpie.

ÆROZOL:
Idiotyczne jest to, ze mam prawo do tego zasilku, tylko nie ma na to odpowiedniej sankcji prawnej i nie jest to moja wina tylko panstwa. Zalatwiajac sprawe przedstawilem szereg dokumentow, niczego nie ukrywajac, bo i tak wszystko mieli w komputerach, kiedy cos im nie pasowalo przy mnie wykonywali telefony do roznych instytucji.

Powiem wprost nie zaczynajac zdania od "I"
Nazywajac mnie zlodziejem robisz z siebie idiote. Twoja niewiedza nieupowaznia cie do wyzwisk. 

K3:

--- Cytat: ÆROZOL w 12 Gru 2008, 00:28:28 ---Idiotyczne jest to, ze mam prawo do tego zasilku, tylko nie ma na to odpowiedniej sankcji prawnej i nie jest to moja wina tylko panstwa. Zalatwiajac sprawe przedstawilem szereg dokumentow, niczego nie ukrywajac, bo i tak wszystko mieli w komputerach, kiedy cos im nie pasowalo przy mnie wykonywali telefony do roznych instytucji.

Powiem wprost nie zaczynajac zdania od "I"
Nazywajac mnie zlodziejem robisz z siebie idiote. Twoja niewiedza nieupowaznia cie do wyzwisk. 

--- Koniec cytatu ---

w przeciwieństwie do ciebie ja tylko nazwałem fakty, dowodów dostarczyłeś sam
prawa do zasiłku nabywasz po roku, gdy należysz do A-kasse, a po roku dostaje się wspomniany EU-ophold, którego nie masz....

ÆROZOL:
A Ty mala idac do lekarza wiesz np. z jakich glikoprotein zbudowany jest wirus grypy? Nie musisz tego wiedziec. To obowiazek lekarza. Tak samo jest z urzednikami, musza znac prawo wokol ktorego sie obracaja.

mala_z_Aarhus:
Nie interesuje mnie budowa wirusa grupy, ale jej glowne rodzaje/szczepy, ktore panuja w danym roku i na ktore byly opracowane szczepionki.

Tak, wiem pane Ærozol, o co pan pije, ale jak pan sam zauwazyl w pierwszym swoim poscie, za dwa tygodnie bedzie pan wiedzial, czy Dania nadal bedzie pana chciala goscic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej