Ogólne > Podatki

strata pracy/zasiłek

<< < (4/8) > >>

lipa:
A może dlatego, że nie chcą się chwalć..? Po co im najazd Polaków? Po co mają się chwalić, w której to komunie dostali..? Nie dziwię się. A dostają- są tylko pewne warunki. Znam osobiście. Ale nie zamierzam niczego ułatwiać, grzebcie sobie w tym sami. Pozdro.  :-X

Tula:
Panie Lipa, cos pan kit wciska  ;D Nie chodzi o chwalenie sie, bo nie ma czym, ale o konkretne info w imie pomocy rodakom, o ktora tak czesto apelujecie.

lipa:
Dlaczego sami, w imię tej pomocy, nie napiszecie prawdy  :o ???

Jomir:
Ja znam tylko jedna prawde, wynikajaca z przepisow.
Prosze bardzo:
http://www.kk.dk/Borger/Oekonomi/Kontanthjaelp/~/media/9A31DA8425F14F0BAB9C7E26B770AB38.ashx
Str. 4 pkt. 1.

Kontanthjælp eller starthjælp
For at kunne modtage kontanthjælp skal du kunne
dokumentere ophold i Danmark, Færøerne eller
Grønland i 7 ud af de seneste 8 år. Hvis du ikke kan
det, er du ikke berettiget til kontanthjælp, men vil
derimod kunne søge starthjælp.

Dlatego, jezeli ktos szerzy herezje, chce by wykazal sie faktami, a nie opowiesciami z poczty pantoflowej.

[Posted on: 31 Marzec  2009, 09:30:52]
A tu reguly dla "DAGEPENGE"

Regler for at få dagpenge
For at få dagpenge, skal du:

være registreret som arbejdssøgende i dit lokale jobcenter fra den første dag du er ledig
have været medlem af en a-kasse i mindst ét år
have været beskæftiget som lønmodtager i mindst 52 uger inden for de sidste tre år, hvis du er fuldtidsforsikret.
have været beskæftiget som lønmodtager i mindst 34 uger inden for de sidste tre år, hvis du er deltidsforsikret. 
have udøvet selvstændig erhvervsvirksomhed i væsentligt omfang i en tilsvarende periode
stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Det betyder bl.a. at du skal søge og kunne overtage arbejde.   
Bekræfte jobsøgning hver uge på Jobnet.dk

[Posted on: 31 Marzec  2009, 09:32:35]

Tula:

--- Cytat: Mirra w 31 Mar 2009, 10:28:27 ---Ja znam tylko jedna prawde, wynikajaca z przepisow.
--- Koniec cytatu ---
Oj Mirra, znasz to stare porzekadlo: prawda jest jak d***, kazdy ma swoja ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej