Ogólne > Rodzina ...

dziecko w drodze... co dalej??

<< < (5/10) > >>

Beata i Szymon:
no dzieki za informacje:) niestety wypelniajac papiery zaznaczylem ze jestem sam. a udowodnic ze mieszkamy razem w polsce tez raczej nierealne bo nie mieszkalismy tam razem... oj ta Dania... zeby sie w tych wszystkich papierach polapac to naprawde trzeba miec wielka glowe:/ od pazdziernika uzbieralem juz kartonik makulatury;)

zyrafffkaa:
piatka no i wlasnie takie papiery dostanie - staly pobyt i ubezpieczenie a co niemowlaczkowi narazie potrzeba wiecej ? chyba nie pozwolenie na prace ? :)

Jomir:
NIe sprawdzalam tego, ale cos mi sie wydaje, ze porod  o czasie nie jest zaliczany do "naglych wypadkow".

Marys:
Jak tatus pracuje i placi podatki, to wszystko bedzie w porzadku.

Rodzine mozna sciagnac (druk AR8) w takim wypadku, pod warunkiem, ze jest slub. Sciaganie rodzin to nie tylko kwestia malzenstw dunsko-niedunskich, tyle, ze zezwolenie na pobyt rodziny zalezy od zezwolenia tatusia. Jak tatus traci prawo pobytu, to rodzina traci automatycznie tez.

[Dodane: 06 Maj  2008, 13:03:47]

--- Cytat: Beata Szymon w 01 Maj 2008, 20:48:22 ---Właśnie dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży. Co dalej???
--- Koniec cytatu ---

Cieszyc sie :) Gratulacje :) :) :)

Klingon:

--- Cytat: Beata Szymon w 01 Maj 2008, 20:48:22 ---Właśnie dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży. Co dalej???
--- Koniec cytatu ---
Musisz usmiechac sie calymi dniami to urodzisz usmiechniete dziecko. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej