Ogólne > Pomoc!
POMOCY POMOCY POMOCY :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jamjurand:
Bylem u tego gbura w zeszlym roku (gdzies to tutaj nawet opisalem); uslyszalem m.in, ze "jedna dolegliwosc na jedna wizyte" ta pierwsza i ostatnia wizyta trwala ok. 7 min, zmienilem go natychmiast w Borgerservice gdzie potwierdzono, ze ma raczej zla opinie. Wkurza mnie to, ze skabusewalem do niego z 10 budowlancow oczekujac, ze beda mogli sie swobodnie porozumiec.
jacek2010:
--- Cytat: Gosc w 26 Sty 2009, 19:24:22 ---Jestem bardzo zdziwiona tymi zlymi opiniami o p.Kuprowskim. Jestem Jego pacjentka od kilku lat. Zawsze rozmawiam z nim po polsku i zawsze sluzy mi dobra rada.Trudno mi uwierzyc, ze sa to opinie o tym czlowieku. Wiem rowniez od niego, ze ma duzo polskich pacjentow i jest z tego bardzo zadowolony. Ale coz, kazdy ma prawo miec swoje zdanie.Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia.
[/quotA ja nie jestem,bylem u niego zapisany i po dwoch wizytach zmienilem na dunskiego lekarza i teraz jestem zadowolony.Prosze sie nie sugerowac za to polak.Bo on nie chce mowic po polsku i pali glupa.Traktuje polakow z gory i udaje wielkiego dunczyka ale jeszcze mu sie jezyk polski przypomni.
[Posted on: 16 Lis 2010, 22:31:12]
To kawal ch.....i tyle.
[Posted on: 16 Lis 2010, 22:36:12]
Polka40-powiem tak jak zalatwialem zolta karte to przy wyborze lekarza, dunczyk ktory mnie obslugiwal sam sie ucieszyl,ze znalazl lekarza polaka bo nie bede mial problemu z jezykiem i mieszkalem 5min.od jego gabinetu.Ale jak sie pozniej okazalo on nie chce mowic po polsku i jest kawal ch...Tak wiec w spisie lekarzy przy jego danych nalezaloby zaznaczyc,ze lekarz i owszem polak ale nie chce mowic po polsku i kawakl wiadomo czego ;D
--- Koniec cytatu ---
vred:
--- Cytat: polka40 w 16 Lis 2010, 10:51:11 ---Jestesmy w Danii tu nikt nikogo nie zmusi do uzywania naszego ojczystego jezyka,mimo ,że ów lekarz jest polakiem .Idziesz do netto,czy bilki tam w kasach jest mnostwo kasjerek polek i słyszą ,ze rozmawiamy miedzy sobą w naszym języku.od czasu do czasu zagadaja do nas te kasjerki,ale sa dni ze nawijają tylko po dunsku,zmien lekarza ,po co biadolic.do lekarza idziesz po porade,czy tez recepte,czy tez po pomoc,a nie pogadac po polsku ,a jak dla Ciebie nie miły był to go zmień.ja jestem zaszokowana twoim stwierdzeniem ,bo do niego chodzi pol moich znajomych i moja rodzinka . ;)pozdrowionka
--- Koniec cytatu ---
Nie kazdy mowi po dunsku, duzo nie mowi nawet po angielsku a i czesc z polskim ma nawet problemy. Ale zawsze mozna zadzwonic po tlumacza z komuny, to nic nie kosztuje. i moze o to wlasnie chodzi, zeby znajomi mieli co robic ;)
polka40:
--- Cytat: jacek2010 w 16 Lis 2010, 22:45:35 ---
--- Cytat: Gosc w 26 Sty 2009, 19:24:22 ---Jestem bardzo zdziwiona tymi zlymi opiniami o p.Kuprowskim. Jestem Jego pacjentka od kilku lat. Zawsze rozmawiam z nim po polsku i zawsze sluzy mi dobra rada.Trudno mi uwierzyc, ze sa to opinie o tym czlowieku. Wiem rowniez od niego, ze ma duzo polskich pacjentow i jest z tego bardzo zadowolony. Ale coz, kazdy ma prawo miec swoje zdanie.Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia.
[/quotA ja nie jestem,bylem u niego zapisany i po dwoch wizytach zmienilem na dunskiego lekarza i teraz jestem zadowolony.Prosze sie nie sugerowac za to polak.Bo on nie chce mowic po polsku i pali glupa.Traktuje polakow z gory i udaje wielkiego dunczyka ale jeszcze mu sie jezyk polski przypomni.
[Posted on: 16 Lis 2010, 22:31:12]
To kawal ch.....i tyle.
[Posted on: 16 Lis 2010, 22:36:12]
Polka40-powiem tak jak zalatwialem zolta karte to przy wyborze lekarza, dunczyk ktory mnie obslugiwal sam sie ucieszyl,ze znalazl lekarza polaka bo nie bede mial problemu z jezykiem i mieszkalem 5min.od jego gabinetu.Ale jak sie pozniej okazalo on nie chce mowic po polsku i jest kawal ch...Tak wiec w spisie lekarzy przy jego danych nalezaloby zaznaczyc,ze lekarz i owszem polak ale nie chce mowic po polsku i kawakl wiadomo czego ;D
--- Koniec cytatu ---
TO NAJLEPIEJ ZMIENIC LEKARZA,NIKT Z NIM SLUBU NIE BRAŁ
[Posted on: 16 Lis 2010, 23:21:34]
--- Cytat: vred w 16 Lis 2010, 23:16:09 ---Nie kazdy mowi po dunsku, duzo nie mowi nawet po angielsku a i czesc z polskim ma nawet problemy. Ale zawsze mozna zadzwonic po tlumacza z komuny, to nic nie kosztuje. i moze o to wlasnie chodzi, zeby znajomi mieli co robic ;)
--- Koniec cytatu ---
NIEWIEM DO CZEGO TO PRZYPIĄC. :-[
--- Koniec cytatu ---
vred:
mozna jeszcze po lacinie do goscia zapodac :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej