Ogólne > Pomoc!

POMOCY POMOCY POMOCY :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< < (4/6) > >>

elarela:
Ja równieżx potwierdzam i nie polecam tego lekarza nikomu - nie chce mi sie nawet opisywać przejść z panem Jarkiem, ale jestem w środku ciąży i zzmierzam jak najszybciej zmienić lekarza.

Gosc:
Jestem bardzo zdziwiona tymi zlymi opiniami o p.Kuprowskim. Jestem Jego pacjentka od kilku lat. Zawsze rozmawiam z nim po polsku i zawsze sluzy mi dobra rada.Trudno mi uwierzyc, ze sa to opinie o tym czlowieku. Wiem rowniez od niego, ze ma duzo polskich pacjentow i jest z tego bardzo zadowolony. Ale coz, kazdy ma prawo miec swoje zdanie.Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia.

iwonka:
pana Kuprowskiego nie polecam nikomu miałam przyjemność dziś być u niego w gabinecie i rzeczywiście jest gburowaty i chamski w dodatku szedł w zaparte ze nie mówi po polsku gdzie wiem ze jak zgarnia prywatnie po 500 kr za wizytę to mu się język ojczysty przypomina  :-\   potraktował mnie bardzo rzeczowo i był bardzo nieprzyjemny  jeszcze nigdy tak zniesmaczona nie wyszłam od lekarza

rey2000:

--- Cytat: vera w 11 Lis 2008, 08:34:07 ---mocna antyreklama  ;D

--- Koniec cytatu ---

No troche po gościu pojechali :o ::),ale najważniejsze aby wypowiadały się osoby które miały bezpośredni kontakt czy z tym lekarzem czy księdzem ,pracodawcą,czy firmą ,,dającą prace,,.
oby nie pisały osoby które tylko słyszały od kogos bo to juz bezpodstawne szkalowanie.
Gdybym miał osobiście coś do powiedzenia na temat tego lekarza to coś bym skrobnął a tak to miałem tylko kilka uwag no a najwazniejsze ;D nabiłem posta !

polka40:

--- Cytat: iwonka w 15 Lis 2010, 14:44:06 ---pana Kuprowskiego nie polecam nikomu miałam przyjemność dziś być u niego w gabinecie i rzeczywiście jest gburowaty i chamski w dodatku szedł w zaparte ze nie mówi po polsku gdzie wiem ze jak zgarnia prywatnie po 500 kr za wizytę to mu się język ojczysty przypomina  :-\   potraktował mnie bardzo rzeczowo i był bardzo nieprzyjemny  jeszcze nigdy tak zniesmaczona nie wyszłam od lekarza

--- Koniec cytatu ---
Jestesmy w Danii tu nikt nikogo nie zmusi do uzywania naszego ojczystego jezyka,mimo ,że ów lekarz jest polakiem .Idziesz do netto,czy bilki tam w kasach jest mnostwo kasjerek polek i słyszą ,ze rozmawiamy miedzy sobą w naszym języku.od czasu do czasu zagadaja do nas  te kasjerki,ale sa dni ze nawijają tylko po dunsku,zmien lekarza ,po co biadolic.do lekarza idziesz po porade,czy tez recepte,czy tez po pomoc,a nie pogadac po polsku ,a jak dla Ciebie nie miły był to go zmień.ja jestem zaszokowana twoim stwierdzeniem ,bo do niego chodzi pol moich znajomych i moja rodzinka . ;)pozdrowionka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej