Ogólne > Podatki

zwrot ze skata

<< < (6/6)

Tula:
Panstwo sie na priva przeniesie z laski swojej...

greg1969:
Odgrzewam kotleta, bo w tym roku będzie też zjadliwy. Może ktoś kto dostał zwrot ze SKAT do Polski napisze kilka słów jak to działało w zeszłym roku? Kolega dzwonił z Polski z tym tematem i chcę mu pomóc.  Nie ma konta (nemkonta) w Danii ani konta w Polsce. Czy numer z  checkiem  przechodzi?
P.S.
Na tastselv kod można podać numer konta inny niż nemkonto. Jakby w jego profilu na tastselv podać np. mój numer duńskiego konta? ??? Jak myślicie zadziała? ???   Oczywiście oddam mu kasę ;D ;D

[Posted on: 17 Marzec  2009, 20:34:57]

--- Cytat: greg1969 w 17 Mar 2009, 20:34:57 ---Odgrzewam kotleta, bo w tym roku będzie też zjadliwy. Może ktoś kto dostał zwrot ze SKAT do Polski napisze kilka słów jak to działało w zeszłym roku? Kolega dzwonił z Polski z tym tematem i chcę mu pomóc.  Nie ma konta (nemkonta) w Danii ani konta w Polsce. Czy numer z  checkiem  przechodzi?
P.S.
Na tastselv kod można podać numer konta inny niż nemkonto. Jakby w jego profilu na tastselv podać np. mój numer duńskiego konta? ??? Jak myślicie zadziała? ???   Oczywiście oddam mu kasę ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
No, drodzy forumowicze naprawdę nikt nic nie powie w tej sprawie???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej