Regionalne > Århus, Aalborg ...
Polaczenia lotnicze z Aalborg do Polski
ptaszkin:
W moim przypadku o wiele mniej straszne . Jadąc autobusem cała moja podróż do Rzeszowa trwa aż 28 godzin męczarni. A w przypadku przelotu samolotem zajmuje mi to 10 godzin.(latam do Warszawy skąd muszę się dostać busem lub w inny sposób) Z czego różnica w cenie wynosi może do 200 zł wliczając mojego busa.
piatka:
Jak ja marze o bezposrednim przelocie z Aarhus do Wroclawia......................
mala_z_Aarhus:
Wydaje mi sie brakiem empatii narzekanie na JEDNA przesiadke w wypadku lotu Aarhus Wroclaw, po przeczytaniu postu pana Ptaszkina.
28 godzin!
Tula:
--- Cytat: mala_z_Aarhus w 24 Maj 2008, 20:58:44 ---Wydaje mi sie brakiem empatii narzekanie na JEDNA przesiadke w wypadku lotu Aarhus Wroclaw, po przeczytaniu postu pana Ptaszkina.
28 godzin!
--- Koniec cytatu ---
Jak sie przeprowadzalam do Danii ze Szkocji i nie stac mnie bylo na lot i mialam za duzo bagazy, jechalam trzy dni, z przesiadkami w Londynie, Brukseli i Hamburgu. Koszmar.
roga:
Zobacz Cimer Air.dk Z Aalborga do Kopenhagi a z Kopenhagi o 10.20 do Wroclawia. Bagaz idzie bezposrednio do Wroclawia. W Kopenhadz nie wychodzisz poza teren lotniska i udajesz sie bezposrednio do Gate do Wroclawia. Latwo, sprawnie i szybko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej