Regionalne > Århus, Aalborg ...
Polaczenia lotnicze z Aalborg do Polski
Tula:
--- Cytat: samolotem na Jutlandie w 27 Cze 2008, 16:51:40 ---fakt, troche przesadzilam, nie kilkanascie lecz kilka
--- Koniec cytatu ---
Takie wlasnie podejrzenia mialam...
--- Cytuj (zaznaczone) ---Ale to przeciez nie temat dyskusji...
--- Koniec cytatu ---
Nie, ale podawanie dokladnych informacji to wazna sprawa w kazdym watku.
--- Cytuj (zaznaczone) --- Pozdrawiam Pana Dokladnego
--- Koniec cytatu ---
Pania. Jak wskazuje symbol w okienku z moim nickiem...
Powodzenia w przekonywaniu jakiejs linii do otwarcia takich polaczen. Jestem dziwnie spokojna, ze linie lotnicze glupie nie sa i gdyby widzialy potencjal w Polakach na Jutlandii, juz takie loty by byly.
Swoja droga, taki Centralwings zrezygnowal niedawno z latania do Shannon, a przeciez w Irlandii Polakow parokrotnie wiecej niz w Danii.
mala_z_Aarhus:
Dlaczego od razu Katowice - Billund?
Sadze, jak Margaret Mitchell, ze to sie nie oplaca liniom lotniczym. Musi byc wystarczajaca liczba pasazerow w obie strony na takie loty bezposrednie. Ceny za polaczenie lotnicze moga jedynie rosnac.
Dlatego oferuje sie Billund, Århus do Kopenhagi, a potem "hulaj duszo".
samolotem na Jutlandie:
dlatego katowice, poniewaz moznaby tam dojechac i z Rzeszowa i z Lodzi i z Wroclawia i z calej srodkowej i pld Polski. Ale wcale nie musza byc akurat Katowice. Napisalam Katowice bo to tanie lotnisko, jak i zreszta Billund.
jesli uwazacie, ze to nie ma sensu, to ja sie z tym ostatecznie zgodze. Ale jesli czytam ilu ludzi jezdzi busami i innymi kombinowanymi srodkami transportu, to sie pytam dlaczego nie samolotem? Ja nie mieszkam w Danii i nie wiem ilu Polakow tam jest tak naprawde. czesto tam jednak latam (bo samochodem 12 godzin mi sie nie chce), dlatego postanowilam sprawdzic potencjal. Wychodzi jednak na to, ze albo faktycznie jest nas zbyt malo, albo ...
samolotem na Jutlandie:
Moze i zrezygnowal, ale i tak mozna do shannon doleciec z Polski bez problemu, a na Jutlandie NIE.
Pisze Pani (jakos po pseudonimie trudno wywnioskowac, czy Pan czy Pani), ze jest dziwnie spokoja.
To ja zycze spokojnej 30-to godzinnej podrozy do Polski. Mozna w spokoju podziwiac piekno polskiej przyrody,
I mniej zawiści zycze...
P.S. powodzenia mi nie brakuje :)
--- Cytat: Tula w 27 Cze 2008, 16:57:53 ---Takie wlasnie podejrzenia mialam...Nie, ale podawanie dokladnych informacji to wazna sprawa w kazdym watku.Pania. Jak wskazuje symbol w okienku z moim nickiem...
Powodzenia w przekonywaniu jakiejs linii do otwarcia takich polaczen. Jestem dziwnie spokojna, ze linie lotnicze glupie nie sa i gdyby widzialy potencjal w Polakach na Jutlandii, juz takie loty by byly.
Swoja droga, taki Centralwings zrezygnowal niedawno z latania do Shannon, a przeciez w Irlandii Polakow parokrotnie wiecej niz w Danii.
--- Koniec cytatu ---
mala_z_Aarhus:
Jakiej zawisci?
Patrzymy na to realnie...Taniej jest jechac samochodem z Jutlandii niz samolotem - z powodu braku ograniczen bagazowych, podzialu kosztow transportu na pasazerow samochodu, mozliwoscia wyjazdu i powrotu w weekend itd.
Nie kwestionuje tutaj komfortu podrozy, ale nie widze mozliwosci przymuszenia linii lotniczych do tworzenia lotow, ktore z duzym prawdopodobienstwem beda strata.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej