Ogólne > Pomoc!

Slub duński

<< < (4/7) > >>

Klingon:
Ciekawy prezent jest najlepszy ale gdzie taki znaleźć?
Pieniądze są dobrym prezentem dla tych co ich potrzebują - zwłaszcza dzieci. Mi ich nie brakuje, bo moja żona co kilka miesięcy wkłada do mojego portfela 100 kr. lub 200 kr. bez żadnej okazji. :)
Wielu uważa że nie wypada dawać pieniędzy ale gavekort jest dobrym prezentem. To tak ja powiedzieć - trudno mi znaleźć jakiś prezent dla ciebie dlatego kup se sam, i żeby utrudnić to możesz wybrać tylko w jednym sklepie. ;D

--- Cytat: Mirra w 25 Cze 2008, 15:53:23 ---Wielkie zyczenia z powodu slubu.
--- Koniec cytatu ---
Można też powiedzieć "z okazji ślubu". ;D

W pierwszej opcji zmień "Vi" na "Jeg".

mala_z_Aarhus:
Na przyklad 500 kr na noz w Inspiration lub kosmetyki w Matas. Zawsze to mniej meza boli, kiedy nie wiedzi kremu za 500kr.  :)

madzialenasz:
My tez zawsze jak idziemy na jakis slub to skladamy sie z grupa Naszych znajomych na prezent. My dostalismy duzo rzeczy z Trip Trapa, Copenhagen, Rosendhala i itp. dunskich projektantow. Jak zauwazylam na dunskich slubach przewaznie sa dawane  prezenty tych marek i z mozliwoscia zamiany. Bardzo ladne sa te rzeczy no i co najwazniejsze takie typowo dunskie czyli najlepsze, jak sie Tu przyjelo mawiac :). Tez sama czasami kupuje, jak cos potrzebuje do kuchni, ale tylko czasami bo tanie tez nie jest. :P

vera:
sprawa zamknięta zasadniczo:

koszta

- paliwo na szukanie pierdół - nie liczone
- cash w kopercie na prezent z banku specjalnie wzięty banknot - 500 Kr
- mała kopertka z wizytówką gdzie wypisze życzenia - 10 Kr
- bukiet kwiatów - 240 Kr

poza wydatkami które rekompensują zasadniczo impreze jest poważny minus, nie mam kabusewcy wiec kawa musi wystarczyc  ::)

mala_z_Aarhus:
"To szczegoly". :)

Impreza zazwyczaj trwa do 2, 3 w nocy.
Moze warto bedzie poszukac jednak kabusewcy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej