Ogólne > Hydepark

Czy w Polsce jest nadal tak beznadziejnie?

<< < (8/13) > >>

Tula:

--- Cytat: vera w 02 Lip 2008, 15:38:11 ---Tula zamiast cytować czyjeś posty, pouczać regulaminami to weż pod uwagę jedno, jak tobie dwa razy zwróciłem uwage to wielka obraza i wielka pani nagle.

Innych pouczasz to także się stosuj do tych zasad.

Lubisz wkładać kij do mrowiska jak juz kilka razy zauważyłem.

--- Koniec cytatu ---
To sie nadaje na PW. Mam Cie wyrzucic do kosza, zebys mogl znowu ofiare zgrywac?
Do zasad sie stosuje (wskaz, gdzie nie, jesli uwazasz inaczej), regulamin cytuje, bo wiekszosc go omija. To moja praca jako moderatora.

vera:

--- Cytat: Tula w 02 Lip 2008, 15:42:56 ---To sie nadaje na PW. Mam Cie wyrzucic do kosza, zebys mogl znowu ofiare zgrywac?
Do zasad sie stosuje (wskaz, gdzie nie, jesli uwazasz inaczej), regulamin cytuje, bo wiekszosc go omija. To moja praca jako moderatora.

--- Koniec cytatu ---

jeżeli ci to ulży to wywalaj, widać cięzko znosisz krytyke.
Co do wskazywałem w dwóch tematach a teraz świętoszysz ze nic nie wiesz.

rozumiem zasady krytyki i ogólnego trzymania porządku ale to się tyczy wszystkich także i ciebie. Jak ktoś prosi o edycje to powinnaś się zastanowić o co sie rozchodzi.

Zresztą masz swój świat rób co chcesz.

Tula:

--- Cytat: vera w 02 Lip 2008, 15:47:53 ---
jeżeli ci to ulży to wywalaj, widać cięzko znosisz krytyke.
Co do wskazywałem w dwóch tematach a teraz świętoszysz ze nic nie wiesz.

rozumiem zasady krytyki i ogólnego trzymania porządku ale to się tyczy wszystkich także i ciebie. Jak ktoś prosi o edycje to powinnaś się zastanowić o co sie rozchodzi.

Zresztą masz swój świat rób co chcesz.

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co, nie chce mi sie przepychac. Zycie jest znacznie ciekawsze niz klotnie z Toba.
Milego popoludnia, z mojej strony EOT.

vera:
wysłaem ci PW , w sumie wiem jak zareagujesz ale czy prawidłowo, to już od ciebie zalezy.

mala_z_Aarhus:
Prawidlowo,  to znaczy....?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej