poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Rodzina w potrzasku  (Przeczytany 54559 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

myszka0807

• Gość
Odp: Rodzina w potrzasku
« Odpowiedź #60 dnia: 19 Kwi 2013, 13:16:39 »
Nie tak do konca ta druga to pisala jego obecna kobita ze jego ex chce rodzinne.w dupach sie poprzewalało .kuzwa same rozwody .moja kolezanka zaszla w ciaze a jej facet mowi,,jaka ciaza?,,ta juz brzuszek spory i rozpacz .gosc stwiedzil ze ona go gwałcila bo on styrany po pracy i nie misl na nic sily nawet zeby szklanke wody uniesc .tylko czekac az posypia sie posty :nastepny rozwod --pomocy .nie moge pojac co sie dzieje byc moze ludziki maja po wiecej zyc ?bo ja mam jedno i zamierzam je godnie i na maxa przezyc.ale jak narazie zamierzam .ale ogolnoe cos sie z ludzikami dzieje

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Kwi 2013, 13:19:00 »
Nie tak do konca ta druga to pisala jego obecna kobita ze jego ex chce rodzinne.w dupach sie poprzewalało .kuzwa same rozwody .moja kolezanka zaszla w ciaze a jej facet mowi,,jaka ciaza?,,ta juz brzuszek spory i rozpacz .gosc stwiedzil ze ona go gwałcila bo on styrany po pracy i nie misl na nic sily nawet zeby szklanke wody uniesc .tylko czekac az posypia sie posty :nastepny rozwod --pomocy .nie moge pojac co sie dzieje byc moze ludziki maja po wiecej zyc ?bo ja mam jedno i zamierzam je godnie i na maxa przezyc.ale jak narazie zamierzam .ale ogolnoe cos sie z ludzikami dzieje

Kasa!!!!!
Lekkustwo!!!!
Wyzucie z uczuc nieco wyzszych niz tylko w czasie orgazmu!!!!
Mimo doroslego wieku, totalny brak dojrzalosci (nie chodzi o plciowa, to tak dla niezorietowanych).
Prostota (komplikacje powoduja pogrom i przerazenie oraz paraliz nie dajacy mozliwosci rozwiazania problemow).
Egoizm.

Dorzuccie cos jeszcze.............

Offline kasiarafal

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 4
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #62 dnia: 19 Kwi 2013, 13:47:16 »
A jak dlugo hero Ty mieszkasz w Danii? Bo ja miesiac juz jestem i wiedze czerpie wlasnie z polnia info i jezdze na pl blachach, informacje pomogly. Wszystkim pomocnym forumowiczom szczerze za porady i info dziekuje, a Ciebie drogi Hero prosze o odp.... sie odemnie. amen.

wooow miesiąc!!!!! gratuluje sukcesu!!!! :)))))) jak i wiedzy :)))))))))))) a najbardziej to gratuluję kultury osobistej :))) witajcie Polacy w Danii....... :) nie dziwię  sie , że Duńczycy tępią m.in. Polaków... wstyd mi czasami sie przyznać, że jesteśmy polską rodziną... domyślam się , że polskie rodziny, mieszkające tu, żyjące i normalnie pracujące, podzielą moje zdanie, że przez takich cwaniaków wpadających tu od czasu do czasu zarobić grosza przez Vikar na pl blachach i uważających , że przechytrzyli wszystkich, my dużo tracimy i nierzadko mamy problemy chociażby w tutejszych urzędach. A skoro już tu jesteście to zachowujcie sie jak należy, bo nikt nie ma zamiaru wstydzić sie za was.....

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #63 dnia: 19 Kwi 2013, 14:00:20 »

wooow miesiąc!!!!! gratuluje sukcesu!!!! :)))))) jak i wiedzy :)))))))))))) a najbardziej to gratuluję kultury osobistej :))) witajcie Polacy w Danii....... :) nie dziwię  sie , że Duńczycy tępią m.in. Polaków... wstyd mi czasami sie przyznać, że jesteśmy polską rodziną... domyślam się , że polskie rodziny, mieszkające tu, żyjące i normalnie pracujące, podzielą moje zdanie, że przez takich cwaniaków wpadających tu od czasu do czasu zarobić grosza przez Vikar na pl blachach i uważających , że przechytrzyli wszystkich, my dużo tracimy i nierzadko mamy problemy chociażby w tutejszych urzędach. A skoro już tu jesteście to zachowujcie sie jak należy, bo nikt nie ma zamiaru wstydzić sie za was.....

Najbradziej nie lubie czegos robic po tzw. "lebkach". Przytoczylas cos mojego, tyle tylko ze nie wlaczylas calosci dyskusji i czego to bylo konsekwencja.
Widac chodzi Ci o "szpilke" pod moim adresem???
Gdybys chciala cos innego, to sprawdzilabys przynajmniej od kiedy moj nick jest zarejestrowany na portalu oraz poczytala nieco moje inne wpisy.
Tak natomiast, wyszlas na glupiutka ignorantke, ktora cos tam skrobnela na forum i sie idiotycznie cieszy. Ale jak sprawia Ci to przyjemnosc, to bardzo prosze, ubolewac nad tym akurat nie bede.
Wiem z kim mam doczynienia.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 19 Kwi 2013, 14:31:04 »
Najbradziej nie lubie czegos robic po tzw. "lebkach". Przytoczylas cos mojego, tyle tylko ze nie wlaczylas calosci dyskusji i czego to bylo konsekwencja.
Widac chodzi Ci o "szpilke" pod moim adresem???
Gdybys chciala cos innego, to sprawdzilabys przynajmniej od kiedy moj nick jest zarejestrowany na portalu oraz poczytala nieco moje inne wpisy.
Tak natomiast, wyszlas na glupiutka ignorantke, ktora cos tam skrobnela na forum i sie idiotycznie cieszy. Ale jak sprawia Ci to przyjemnosc, to bardzo prosze, ubolewac nad tym akurat nie bede.
Wiem z kim mam doczynienia.
ci z tych vikarow tak tu wpadsja jak ty na forum i co z powyzszym tym co napisalas?bo Bog wie do czego to przypisc

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #65 dnia: 19 Kwi 2013, 15:18:25 »
No widzisz Myszka, jak kolejny raz dowiedziono tu na forum, ze aby pisac wcale nie trzeba (umiec?) czytac.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 19 Kwi 2013, 15:20:13 »
Ok ale zacznijmy od dupy strony komu die w tyłkach poprzewracalo?

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #66 dnia: 19 Kwi 2013, 15:20:13 »

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #67 dnia: 19 Kwi 2013, 15:33:02 »
Mysle, ze to pokoleniowe problemy.

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #68 dnia: 19 Kwi 2013, 15:38:45 »

;D ;D ;D
Nooo, "błysnęła" dziewczyna  ;D ;D ;D
" Polak gorszego sortu"

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #69 dnia: 19 Kwi 2013, 15:45:56 »
HB ale przynajmniej dziewcze Wam oczy otworzyla, jakiego to typa macie na forum.
Kurde jak nie chcecie to ja moze sam jej podziekuje???????? Ciekawe czy korepetycji, no z tej, kultury ona udziela (zapisac sie czy jak? moze to jakie lobby)?

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 19 Kwi 2013, 15:58:09 »
HB ale przynajmniej dziewcze Wam oczy otworzyla, jakiego to typa macie na forum.
Kurde jak nie chcecie to ja moze sam jej podziekuje???????? Ciekawe czy korepetycji, no z tej, kultury ona udziela (zapisac sie czy jak? moze to jakie lobby)?
nie tak w przod jak bedzie brala jakies 35-40 koron na godzine to zapychaj .nikt do grobu wiedzy nie wezmie

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #71 dnia: 19 Kwi 2013, 16:25:56 »
nie tak w przod jak bedzie brala jakies 35-40 koron na godzine to zapychaj .nikt do grobu wiedzy nie wezmie

Zapychaj?????????
Feeee, moze ona jaka szpetna????

Offline kasiarafal

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #72 dnia: 19 Kwi 2013, 18:20:45 »
przepraszam faktycznie całości nie czytałam, przykro mi , że was szlachetnych uraziłam.....ale uderz w stół a nożyce się odezwą :)))) co do zapychania :) ... życzę powodzenia :))) małolatki na pewno się skuszą ...
jeżeli cokolwiek napisałam, miałam prawo wyrazić moje i nie tylko moje zdanie. nie ubliżyłam przy tym nikomu osobiście, ale skoro ktoś to tak osobiście odebrał , to coś w tym jest, prawda?
a jaką dyskusję rozpętałam :) przynajmniej macie ciekawie.
apropo's rodzenia dzieci dla korzyści majątkowych w Pl... czy któryś z was Panowie ma dzieci? jeżeli tak, to musicie być bardzo bogaci  ;), ja mam dzieci , więc taki tekst nieźle mnie rozbawił :)))

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #73 dnia: 19 Kwi 2013, 18:30:35 »
Jak oboiecalem to i Ci dziekuje.

Offline kasiarafal

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #74 dnia: 19 Kwi 2013, 18:39:05 »
Jak oboiecalem to i Ci dziekuje.

nie ma za co  ;)
pozdrawiam "rodzinnie w potrzasku " :)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #74 dnia: 19 Kwi 2013, 18:39:05 »

porod w Danii+rodzina

Zaczęty przez jaroslawdkDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 6033
Ostatnia wiadomość 17 Lut 2008, 20:18:42
wysłana przez anha
rodzina

Zaczęty przez piotrz01Dział Rodzina ...

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4108
Ostatnia wiadomość 14 Sty 2013, 14:57:16
wysłana przez aisak
CAŁA RODZINA W DANII

Zaczęty przez arobar72Dział Rodzina ...

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 4769
Ostatnia wiadomość 28 Sie 2012, 18:00:35
wysłana przez slaban
Przeprowadzka z rodziną

Zaczęty przez ninczasekDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 13669
Ostatnia wiadomość 24 Paź 2015, 01:43:26
wysłana przez farvela
rodzina 3 osobowa-przymiarki

Zaczęty przez luck_Dział Pomoc!

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 13663
Ostatnia wiadomość 02 Lis 2007, 11:50:52
wysłana przez malin