Ogólne > Kultura
Brak kultury
@ae@:
Do polka99
....Nie no bardzo Ci sie musi podobać poloniainfo skoro masz 522 posty:))))))))))))))))))super....
Aaaa...to 522 to malo? Nie przykladam sie? A niech to! Musze sie poprawic! Ile musze wedlug ciebie miec postów zeby udowodnic calemu swiatu ze poloniainfo.dk mi sie podoba? Moze podzielisz sie swoja wiedza? :-)
A co do tolerancyjności, to wyobraź sobie że jestem i to bardzo.
:-)
Wyobrazam sobie i wyobrazam...i jeszcze raz próbuje sobie wyobrazic...I nic, nie dziala, wyobrazni mi nie starcza... :-)
Żegnam ucinam rozmowę z tobą, bo twoja inteligencja jest szczątkowa.PA
Szkoda ... a tak bylo ciekawie... :-(
Czy ktos pamieta taki antyczny zespól Perfect?? Takie cos: Ale w kolo jest wesolo....? :-)
inna:
::)
rafalk:
z Myszol
"""""to sobie wyobraz jak by było wesoło jakby sie wszyscy spotkali """"""""
Cafe club polonia jest do wynajecia ;D to jak ???? bierzemy ???
http://www.cafe-klub-polonia.dk/soeg_prt.asp a to lista przebojow klubowych ........juz sie ciesze na ...
" stracilas cnote " i " o jagodko ty ma " ...." pszczolka maja " tez moze byc ;)
myszol:
--- Cytat: polka99 w 09 Lut 2011, 22:39:32 ---myszol oj daleko mi do liderowania w tym temacie. pozostawiam to specom:)PA
[Posted on: 09 Lut 2011, 22:37:46]
dobranoc
--- Koniec cytatu ---
polka99 chodzi oto ze temat jest brak kultury ,a ty naprawde jedziesz po kazdym jak po masle ,czemu ,przejzałam twoje te trzydziesci pare postow i w kazdy twoim poscie ustawiasz ludzi po mur ,musi byc na twoim czemu?
[Posted on: 09 Lut 2011, 22:48:43]
--- Cytat: rafalk w 09 Lut 2011, 22:43:41 ---z Myszol
"""""to sobie wyobraz jak by było wesoło jakby sie wszyscy spotkali """"""""
Cafe club polonia jest do wynajecia ;D to jak ???? bierzemy ???
http://www.cafe-klub-polonia.dk/soeg_prt.asp a to lista przebojow klubowych ........juz sie ciesze na ...
" stracilas cnote " i " o jagodko ty ma " ...." pszczolka maja " tez moze byc ;)
--- Koniec cytatu ---
nie bujam sie po takich klubach wybierz cos innego ;)a moze byc ciekawie
@ae@:
Do myszol:
.....ustawiasz ludzi po mur ,musi byc na twoim czemu?...
Moze z powodu za duzej "tolerancyjnosci" ?
:-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej