Ogólne > Kultura

Brak kultury

<< < (24/38) > >>

@ae@:
Do polka99
....Nie no bardzo Ci sie musi podobać poloniainfo  skoro masz 522 posty:))))))))))))))))))super....
Aaaa...to 522 to malo? Nie przykladam sie? A niech to! Musze sie poprawic! Ile musze wedlug ciebie miec postów zeby udowodnic calemu swiatu ze poloniainfo.dk mi sie podoba? Moze podzielisz sie swoja wiedza? :-)

A co do tolerancyjności, to wyobraź sobie że jestem i to bardzo.
:-)
Wyobrazam sobie i wyobrazam...i jeszcze raz próbuje sobie wyobrazic...I nic, nie dziala, wyobrazni mi nie starcza... :-)

Żegnam ucinam rozmowę z tobą, bo twoja inteligencja jest szczątkowa.PA
Szkoda ... a tak bylo ciekawie... :-(

Czy ktos pamieta taki antyczny zespól Perfect?? Takie cos: Ale w kolo jest wesolo....? :-)

inna:
 ::)

rafalk:
z  Myszol 

"""""to sobie wyobraz jak by było wesoło jakby sie wszyscy spotkali """"""""

Cafe  club polonia jest  do  wynajecia   ;D      to jak  ????   bierzemy  ???

http://www.cafe-klub-polonia.dk/soeg_prt.asp     a  to lista  przebojow  klubowych ........juz  sie  ciesze  na  ...
" stracilas  cnote  " i  " o jagodko  ty  ma "   ...." pszczolka maja  "  tez  moze  byc   ;)

myszol:

--- Cytat: polka99 w 09 Lut 2011, 22:39:32 ---myszol oj daleko mi do liderowania w tym temacie. pozostawiam to specom:)PA

[Posted on: 09 Lut 2011, 22:37:46]
dobranoc

--- Koniec cytatu ---
polka99 chodzi oto ze temat jest brak kultury ,a ty naprawde jedziesz po kazdym jak po masle ,czemu ,przejzałam twoje te trzydziesci pare postow i w kazdy twoim poscie ustawiasz ludzi po mur ,musi byc na twoim czemu?

[Posted on: 09 Lut 2011, 22:48:43]

--- Cytat: rafalk w 09 Lut 2011, 22:43:41 ---z  Myszol 

"""""to sobie wyobraz jak by było wesoło jakby sie wszyscy spotkali """"""""

Cafe  club polonia jest  do  wynajecia   ;D      to jak  ????   bierzemy  ???

http://www.cafe-klub-polonia.dk/soeg_prt.asp     a  to lista  przebojow  klubowych ........juz  sie  ciesze  na  ...
" stracilas  cnote  " i  " o jagodko  ty  ma "   ...." pszczolka maja  "  tez  moze  byc   ;)

--- Koniec cytatu ---
nie bujam sie po takich klubach wybierz cos innego  ;)a moze byc ciekawie

@ae@:
Do myszol:

.....ustawiasz ludzi po mur ,musi byc na twoim czemu?...

Moze z powodu za duzej "tolerancyjnosci" ?

:-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej