Ogólne > Edukacja

IA sprogskole - kto skonczyl?

<< < (5/10) > >>

Juta:
Dziekujemy :)
Oczywiscie, pierwszy post na forum, a wiec kampania reklamowa trwa :)

rocznik 1971:
  wyglada  na  to  ze  jedyne czego  was  nauczyli  to co  znaczy  " glidecreme  "  bo  te  zalosne  posty  wydaja  sie  tym  ociekac  ;D

sponsorr:
Pytanie do "rocznik71" i "juty" jakie macie doswiadczenia jesli chodzi o ta szkole? Bo strasznei sie negatywnie o tym wszystkim wypowiadacie. Podzielcie sie z nami? Kazdego postu ktory odnosi sie pozytywnie do tej szkoly jest przez was negatywnie komentowany. Wiec wydaje mi sie ze cos wiecie na temat tej szkoly. Moze napiszcie gdzie wy sie uczyliscie i jak to wygladalo?
Bo widze ze piszecie duzo jednak malo na temat:/ A uzytkownik "rocznik 1971" chyba jest obwoznym sprzedawca " glidecreme  " ze tak czesto uzywa nazwy tego produktu.

rocznik 1971:
 Moge  wam pare  palet  do  szkoly  podrzucic , bedzie  jak  znalazl  podczas  nastepnego wazeliniarskiego  reklamowania jakiejs  dennej szkoly  dla  ludzi  ktorzy  mowia  tylko i wylacznie po  polsku  ;D
Pytanie  do " Juta " ..dlaczego  tego  typu  reklamy  jak  ta  dotyczaca  szkoly  dla polanalfabetow  nie  sa po  prostu kasowane ?????
Przeciez  to jest  na poziomie  polskiej telewizji  z przelomu  lat   80 i 90 ....

Sokorta:
pytanie nie do mnie hihi, ale nie którzy też wypowiadają się zbyt często> może dlatego te twoim zdaniem reklamy nie są kasowane, bo i antyreklamy istnieją na tym forum. mało tego, złe opinie najczęściej wypisuje moderator, co moim zdaniem jest nie profesjonalne. Moderator nie powinien być stronniczy. Powinien dbać o poziom serwisu i usuwać pytania/odpowiedzi które mino, że nie ma na nie odpowiedniego punktu w regulaminie zaniżają go. Jak się jest moderatoprem to się pilnuje porządku na forum, a nie śmieci jakimiś zbędnymi słowami, posty nie na temat (pfff) opiniami bez podstawy. Gratuluje Wam znajomości tych, którzy niczego nie umieją, też takich znam, po tygodniu odpadali, bo z książką nie mieli za dużo wspólnego nawet od języka polskiego.
A co to w ogóle za wyśmiewanie, że pierwsza wiadomość, że coś, jak Juta chcesz, mogę Ci napisać 1000 wiadomości, jak to o to chodzi. myślałam, że jak dany temat mnie nie interesuję to nic nie piszę a nawet nie zaglądam, ale Ty Juta na pewno nie rozumiesz, bo wypowiadasz się na każdy temat o wszystkim i o niczym, no i najbardziej pomagają twoje odpowiezi typu: znajdziesz na stronie...czegoś tam" jak by ktoś chciał znależć na stronie to by znalazł, a jak pyta na forum to chce wiedzieć od doświadczonych danym tematem. Tylko nie zawsze można się czegoś dowiedzieć, bo jaki moderator takie i forum, wchodzę i praktycznie jedyne co widzę, to 3 osoby, które do szkoły uczęszczaja, czyli coś o niej wiedzą, od nich mam rzetelne informacje, a reszta to jakieś intrygi moderatora i jakiegoś właśnie chyba modertorowego "wazeliniarza" :D - "gnój i chłam" znajduję zamiast konkretów.
proszę Moderatorze, wiadomość druga ;D
71 sprawdź czy wszyscy mówią tylko po polsku z tej szkoły, bo twoje słowa warte są ZERO i tyle samo co poniższe>
wszyscy z innyh szkół mówią po hiszpańsku zamiast po duńsku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej