Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Zostałem oszukany
mirosław:
wielkie dzięki wszystkim za otuchę ja tu przyjechałem autem i teraz musiał bym zarobić coś aby mieć na paliwo nigdy bym sie nie spodziewał że można tak człowieka wykiwać mieszkam w miejscowości Store Andst ale jak długo tu będę mógł tu być to nie wiem bo właściciel przyjdzie po opłatę ,mam mozliwości wykonania komuś tattoo gdyż mam tez sprzęt sterylny do tego ,
[Posted on: 08 Mar 2011, 14:13:24]
a w jaki sposób mogę porozmawiac z związkami zawodowymi ,ja złożyłem papiery juz w tej firmie Skare i podpisałem jakieś umowy ale nic w zamian nie dostałem do ręki
Baumi:
A nie pomyslales co by sie stalo gdybys mial na trasie klopoty (stluczka / zepsuty samochod / itp)? Nie zabezpieczyles się w zaden sposob na wlasnie taki wypadek? Poza tym przyjezdzajac tutajk do pracy musiales zdawac sobie sprawe z dunskich cen oraz tego, że pierwszą wypłatę dostaniesz dopabuse po jakims czasie (prawdopodobnie miesiac), wiec musisz za cos zyc przez ten czas...
Jeśli nie brales takich opcji pod uwagę to moim zdaniem postapiles bardzo lekkomyślnie. Zastanów się czy mozesz sie zwrocic do rodziny / znajomych żeby przesłali Ci jakies pieniadze na konto, badz masz możliwość pobrania kredytu online w swoim banku... tak czy owak bez żadnych pieniedzy ciezko widzę Twoją sytuację tutaj.
P.S. O co chodzi z tą ankietą? :D
mirosław:
jadąc tu do pracy zabrałem żywność która starczyć mi powinna starczyć mi do 1 wypłaty którą miałem mieć po 2 tygodniach ,ta praca miała być na 100 ,a okazało sie inaczej .
rey2000:
--- Cytat: mirosław w 08 Mar 2011, 14:16:27 --- złożyłem papiery juz w tej firmie Skare i podpisałem jakieś umowy ale nic w zamian nie dostałem do ręki
--- Koniec cytatu ---
Więc musisz udać się do nich po kopie tych dokumentów.
varszafiak:
dzisiaj bylo ogloszenie "przyjme do roznoszenia gazet" taka prace latwo dostac.. wiec napisz tam najgorszy okres przetrzymasz a pozniej (czt. na wiosne) pewnie cos znajdziesz. Jestes mobilny wiec miejsce pracy chyba nie gra roli
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej