Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Zostałem oszukany
mirosław:
odpowiedziałem na wszystkie prawie ogłoszenia które były ,rodzaj pracy nie gra roli obojętnie jaka ale praca
jservicebest:
jesli umiesz robic tatuaze to w kolding jest studio... wiem, ze tam pracuje Polak moze warto sie tam przejechac :)pozdrawiam
jens:
--- Cytat: Baumi w 08 Mar 2011, 14:19:38 ---A nie pomyslales co by sie stalo gdybys mial na trasie klopoty (stluczka / zepsuty samochod / itp)? Nie zabezpieczyles się w zaden sposob na wlasnie taki wypadek? Poza tym przyjezdzajac tutajk do pracy musiales zdawac sobie sprawe z dunskich cen oraz tego, że pierwszą wypłatę dostaniesz dopabuse po jakims czasie (prawdopodobnie miesiac), wiec musisz za cos zyc przez ten czas...
Jeśli nie brales takich opcji pod uwagę to moim zdaniem postapiles bardzo lekkomyślnie. Zastanów się czy mozesz sie zwrocic do rodziny / znajomych żeby przesłali Ci jakies pieniadze na konto, badz masz możliwość pobrania kredytu online w swoim banku... tak czy owak bez żadnych pieniedzy ciezko widzę Twoją sytuację tutaj.
P.S. O co chodzi z tą ankietą? :D
--- Koniec cytatu ---
nie jest tak do konca .w Polsce ludziom sie nie przelewa .niektorzy za pozyczone pieniazki tu przyjezdzaja
Rycerzyk111:
Zaaplikuj też do agencji pracy tymczasowej-może się zdarzyć, że odezwą się od razu do Ciebie więc już coś się będzie działo a w takich agencjach najczęściej płacą co 2 tygodnie
roga:
--- Cytat: jens w 10 Mar 2012, 21:45:36 ---nie jest tak do konca .w Polsce ludziom sie nie przelewa .niektorzy za pozyczone pieniazki tu przyjezdzaja
--- Koniec cytatu ---
Tutaj tez sie ludziom nie przelewa, zarowno osobom przyjezdrzajacym za praca jak i wielu dunczykom, tylko ze dunczycy sa "ydmyg" i z tym sie nie afiszuja, nie pisza na forach jak malo zarabiaja i w jakiej sa sytuacji ekonomicznej. Sa kowalami swojego losu i probuja sobie dawac rade jak najlepiej potrafia. Szczegolnie ci, korzy maja zwykle podrzedne prace i nie na wiele ich stac, czesto na niewiele wiecej niz naszych rodakow tutaj pracujacych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej