Ogólne > Rodzina ...

alimenty w danii szukam pomocy

<< < (3/8) > >>

ysia:
sory bardzo moja córka ma już 10 lat , jestem 7 lat po rozwodzie a ojciec córki okazał się agresywny koledzy ważniejsi i niedojrzały by założyć rodzine nie utrzymuje kontaktów z córką to o czym my  tu mówimy ?  jest tak samo ojcem tak ja matka a mojej córce te pieniądze się przydadzą

@ae@:
Osobista prosba do EVA77:

Zalóz wlasny portal internetowy i wtedy rozkazuj innym gdzie moga pisac a gdzie nie .  ;D

Ysia: Moja uwaga komentowala wypowiedz amica nie twoja.  Chodzilo mi o amici agresywny ton i wypowiedz typu: kastracja, sterylizacja, przestepca, juchas. Ta wypowiedz byla cytowana w moim poscie. Nie twoja.

I jeszcze raz podkreslam - nie bronie nieplacacych tatusiów.

EVA77:
No to jestem spokojniejsza. Juz myslalam nawet ze ktos podkradl sie w profil @ae@ bo to raczej nie bylo w jej stylu, ale roznie bywa - pomyslalam. Zwracam honor bo nie doczytalam ze to byla kogos innego wypowiedz.

vordingborg:

--- Cytat: ysia w 30 Maj 2011, 08:36:15 ---mój były mąż od grudnia 2010 r. nie płaci alimentów w polsce ja obecnie mieszkam w danii z moją corka i partnerem gdzie sie mam z tym udac ?dziękuje

--- Koniec cytatu ---
Udaj się do MOPS w PL bo to oni przejmują obowiązek alimentacyjny max do 500 zł jeśli miesięczny dochód rodziny w przeliczeniu na osobę nie przekracza 725zł  :) Tyle ci może zaoferować nasza ojczyzna. Ojciec jest bezkarny no chyba że głupi, a jak głupi to gdzie  miałaś oczy   ???.

angi:
Jezeli ojciec dziecka nie placi idziesz  do statsforvaltning i wypelniasz ansøgning  http://www.statsforvaltning.dk/site.aspx?p=5029 znajdziesz go po prawej stronie tej strony. Musisz wypelnic od kiedy ojciec nie placi. Mozesz dlugo czekac na decyzje, ale dostaniesz wszystkie pieniadze od tej daty co napisalas czyli grudzien 2010 w twoim wypadku.

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej