Do amica.czy wszystko robisz podstepem? .

?ty mi piszesz ze jestem beszczelna .spojrz jak ty postepujesz.napisze ci jedno ,i czytaj uwaznie to było chyba w grudniu ty go poszukiwałas ja zaczełam pisac do ciebie na priwat ,podawałas mi numer do jego nowej kobiety matki nr telefonu ,do niej ,mowilas ze poznalas jakiegos duna i chciał pisac do ciebie cos w rodzaju polskiego mms i nie wiedzialas o co mu chodzi .wracasz na to FORUM JAK BUMERANG .PO CO ,czego szukasz .sa w polsce organy ktore sie tym zajmuja ,nikt za ciebie nie bedzie prał twoich brudow.pisałas wtedy ze byłas tez tu w Danii i leczyłas prawie za darmo polakom zeby .a na privat mi napisałas ze nie jestes zadnym stomatologiem ,tylko tak specjalnie napisałas zeby gola innym skoczyla ,ciezko cie zrozumiec bo jestes zakrecona jak mały słoiczek .zastanawiam sie czy ty masz wogle dziecko .ty piszesz ze ja KOPIE LEZACEGO ,JAK UPADŁAS TO SIE PODNIES JAK MASZ DZIECKO I SZUKASZ KASY ,NA UTRZYMANIE MALCA,TO NIE SIEDZ PRZED KOMPEM TYLKO RUSZ SIE DO PRACY,nikt z nas tu nie siedzi dla frajdy ,szukasz wrazen?jak tak to zafunduj je sama sobie .to ze probujesz uzywac mocnych słow nie ROBI CIEBIE WIELKIEJ .dla mnie jestes naprawde kobietą z wielkim problemem ale psychicznym .nawet jezeli miałas meza i odszedł od ciebie to chyba juz sie nie dziwie ,ale to juz twoj problem .jak masz zasadzone alimenty to idz do funduszu alimentacujnego i dadza ci zasadzona kwote.w grudniu pisałas raz jako mezczyzna raz jako kobieta i dlatego napisałam do ciebie na privat ,MASZ FAKTYCZNIE ROZDWOJENIE JAZNI .LECZ SIE KOBIETO
[Posted on: 10 Lip 2011, 23:34:15]
DO AMICA,a jeszcze sobie pogrzebałam w google i co ?no poczytaj sobie amica jakie ty madrosci wypisywałas 27 pazdziernika.CYTUJE TWOJE WYPOCINY,,Witam kwota alimentów jaką ma płacić Print jest realna, bo znam wiele takich przypadków gdzie pomagałam i uzyskałam kwoty alimentów granicy 2000-2700zł. Znam takie przypadki , gdzie
rodzina (jeszcze za małżeństwa) wyjeżdżała z dziećmi w zimie na
narty, potem w lecie na wczasy oraz posyłała w lecie (dłuuugim) dzieci
na dodatkowe wyjazdy typu kolonie, obozy. A po rozwodzie (zazwyczaj już w
trakcie jego trwania) tatuś deklarował taką śmieszna kwotę alimentów,
że nagle dzieci nie mogły wyjechać ani razu - nigdzie. No chyba, ze w
100% na koszt matki i pomagającej jej rodziny. Jeśli matka zarabiała
niewiele i pomagającej rodziny nie było, to te same dzieci NAGLE mogły
zapomnieć o wakacjach i autentycznie siedziały kołkiem w domu przez
wszystkie ferie, wakacje i [to one, w sposób niezawiniony ponosiły
negatywne konsekwencje rozwodu rodziców, a raczej tego faktu, że one w
związku z rozwodem rodziców zaczęły tatusiowi wisieć niemal na równi
z ich mamusią. Tatuś wziął rozwód zarówno z mamusią jak i z dziećmi
- to z tatusiowego punktu widzenia, czucia i życzenia sobie. Dopabuse dobry
adwokat mamusi i rozsądny sąd musieli przywrócić tatusiowi wiedzę, że
rozwodu z własnymi dziećmi NIE MA, a to- poprzez zasądzenie alimentów
właśnie jak wymieniłam wyżej miedzy 2 a 2,700 tys zł. I znów dzieci
mogły na wakacje jeździć.
I JAK CIEBIE ZROZUMIEC ?INNYM ZALATWIAŁAS A SOBIE POMOC NIE POTRAFISZ .LECZ SIE ALBO ZMIEN LEKARZA BO TEN CIE NAPRAWDE OSZUKUJE

::)RAZ JESTES KOBIETA ,RAZ MEZCZYZNA ,RAZ STOMATOLOGIEM A TU W TYM WYPADKU PRAWNIKIEM ADWOKATEM?BOZE