Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (32/89) > >>

lukashero:
ja jestem polakiem,a na dodatek ignorantem bo nie wiem dlaczego i jak wazne jest swietowanie roczka dziecka.mozesz wytlumaczyc tak jak swojemu mezowi?co jest tak eksyctujacego w obchodzeniu 1 rocznicy dziecka?

vordingborg:
Niestety drogie panie liczba księciuniów w tym kraju jest ograniczona i już dawno obstawiona  ;) Pozostali to z reguły farmerzy buraczani  :)

frisms:
Sama nie mam dzieci, ale mialam młodsze rodzeństwo,a ostatnio zostałam ciotka  ;) , pamiętam  swojego misia którego dosalam wlanie na roczek od mojej cioci chrzestnej,misio zyl az do matury i się rozsypał...otoz pierwszy rok życia dziecka ma bardzo symboliczne znaczenie , to taka adaptacja do życia w ogóle,pierwsze ząbki,pierwsze słowa, pierwsze stawiane kroczki o własnych silach...to takie wzruszajace  :)

To tak jak z pierwsza rocznica ślubu,dlaczego ja obchodzimy i dlaczego jest taka ważna,żeby  to wydarzenie upamietnic i od tego czasu liczyć kolejne rocznice...

Jomir:
Frisms - dokladnie tak. Sami jak patrzymy na nasza juz dziewczynke, to nie wierzymy, ze jeszcze niedawno byla bezradna, mala kuleczka.

Hehe Lukahero... ja po prostu powiedzialam, ze w Polsce jest to wazna rocznica, ze swietujemy ja w wiekszym gronie z wieksza pompa. Nie wdawalam sie w dyskusje dlaczego, uwierzyl na slowo  ;D

Vordinborg :) hehe.... jakas racja z tym obstawieniem jest :) moje kolezanki zapisuja sie na liste w kolejke do mojego meza, na wypadek, jakbym chciala sie z nim rozwiesc :)

Krakers... ja juz tylko przyklady moge :)

Krakers:

--- Cytat: Jomir w 27 Lut 2012, 20:25:00 ---Krakers... ja juz tylko przyklady moge :)

--- Koniec cytatu ---

:o ... i nie bolało?  ;)

No to przykłady, przykłady, przykłady ... dlaczego Twoje "kolezanki zapisuja sie na liste w kolejke do" ... Tw"ojego meza, na wypadek, jakby"s ... "chciala sie z nim rozwiesc"? Ciekawe o czym im opowiadałaś, że takie ... chętne na zapisy?!  ;)

frisms - ja się normalnie wzruszyłem! ... prawie łzę uroniłem ... ale jak o tym komuś powiecie ... to! ...

... no ... to! ... guza nabędziecie  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej