Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (42/89) > >>

franek:
a moze posluchamy drugiej strony ja wiem ze kazdy facet w waszych ockach pieknisie to ch........... wiec po co wiazac sie moze same sobie poradzicie

franek:
widze ze jomirka kocha zwierza co ma duzo pior w portwelu jak kazda kobitka biedne jestescie bez chopa

piott:

--- Cytat: Jomir w 28 Lut 2012, 09:10:52 ---Hej Victorio, czasem tez sie trzeba usmiechnac. Watek zaczela Aisak, a ze ja znam, wiedzialam, ze moglam sobie pozowlic na nieco zartow. Jezeli sprawily Ci one przykrosc, przepraszam.

Piott :) moj maz tak swini przy gotowaniu, ze spoko mam co robic, zasuwam na zmywaku dwa razy dluzej niz on robi jedzenie :)
No i usmiechnij sie, nocne rozmowy, byly przeciez zartem, a Ty wszystko tak na powaznie bierzesz.

--- Koniec cytatu ---

Jestem usmiechniety . Na powaznie to tylko ta agencja matrymonialna . Nie mysle o sobie ale mysle ze w tych czasach posuchy na mezow i zony klientela by byla :)

victoria:

--- Cytat: Jomir w 28 Lut 2012, 09:10:52 ---Hej Victorio, czasem tez sie trzeba usmiechnac. Watek zaczela Aisak, a ze ja znam, wiedzialam, ze moglam sobie pozowlic na nieco zartow. Jezeli sprawily Ci one przykrosc, przepraszam.

Piott :) moj maz tak swini przy gotowaniu, ze spoko mam co robic, zasuwam na zmywaku dwa razy dluzej niz on robi jedzenie :)
No i usmiechnij sie, nocne rozmowy, byly przeciez zartem, a Ty wszystko tak na powaznie bierzesz.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że się nie gniewam. Sytuację mamy podobną i dlatego pozwoliłam sobie na podpisanie się do wątku aisak, bo śledzę to od początku. ups...(nawet się rymuje). To chyba nic złego? Być może niepotrzebnie, ale tak uznałam tym bardziej, że jestem w obcym kraju.
Pewnie, że się uśmiecham - robię to dla mojej córki - codziennie, że jest wszystko OK! Tak naprawdę ona jeszcze mnie tu trzyma i robię to dla niej. Zapewne wielu ludzi powie "To po co tu siedzisz?" RACJA... Pozdrawiam

victoria:

--- Cytat: franek w 28 Lut 2012, 11:06:03 ---a moze posluchamy drugiej strony ja wiem ze kazdy facet w waszych ockach pieknisie to ch........... wiec po co wiazac sie moze same sobie poradzicie

--- Koniec cytatu ---

Wczytaj się w moją treść dokładnie...sytuację mamy podobną to nie znaczy taką samą. Podpisując się pod wątek nie miałam na myśli POMOCY. Radzę sobie, chociaż przyznam szczerze, że jest to najgorszy okres w moi życiu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej