Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
aisak:
--- Cytat: Reksio w 27 Lut 2012, 23:29:43 ---Cholercia, dałam ciała :P Ja jestem z Dolnego Śląska (chyba że Wrocław ostatnio przenieśli...) ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Hihihi, no Slask i to i to:jeden D.Slask, drugi G.Slask. Mala roznica:):)))
MalaCzarna:
--- Cytat: victoria w 28 Lut 2012, 02:34:33 ---Widzę, że co niektórzy mają świetny ubaw ;D "nie znasz, nie oceniaj"
--- Koniec cytatu ---
Vistoria ;D
Wierz mi ,wiele osób na tym forum ,ma za sobą swoje życiowe bóle ,
wie co przeżywasz i życzy ci wszystkiego Naaaaj!
Jednak o tym rozmawia się poza forum,gdyż niektóre sprawy nie nadają się do pisania publicznie.
Sama w swoim otoczeniu mam kilka znajomych,które rozeszły się z mężami.
Wszystko zależy jednak od dojrzałości obojga ,na ile chcą chcieć.
Np.sąsiadka Tajlandka,ma ogromną pomoc od swojego ex ,ona też nie broni kontaktu z dzieckiem.Sama byłam świadkiem gdy 4 letnia córeczka zaczęła płakać za tatusiem, matka wykręciła numer telefonu do ojca i poprosiła aby z córcią porozmawiał.Za chwilę przyjechał i zabrał małą na huśtawki.Matka nie broniła,uważa że o kontakcie ojca z dzieckiem,decydują rzeczywiste potrzeby dziewczynki, a nie sztywne wyznaczone dni przez urzędy.
Ex-małżonek pomagał jej przy przeprowadzce,pomaga w sprawach urzędowych itd itp.
Tak naprawdę dziecko nauczyło ich sztuki kompromisu i to jest piękne.
Mam też przykłady odwrotne,bolesne... :'( No cóż...
Podoba mi się ,że walczysz dla córki !To jest przeogromny argument! Za to masz plusa ode mnie!
Życzę ci wszystkiego najlepszego,abyś umiała rozwiązać swoje problemy najkorzystniej dla was wszystkich a przede wszystkim dla dziecka! ;D
aisak:
--- Cytat: franek w 28 Lut 2012, 11:06:03 ---a moze posluchamy drugiej strony ja wiem ze kazdy facet w waszych ockach pieknisie to ch........... wiec po co wiazac sie moze same sobie poradzicie
--- Koniec cytatu ---
Nie wiesz, zapewniam Cie:) . A facet w moich oczach to zwykle... plec odmienna od mojej, czasami przedmiot pozadania:). A czasami i ch...i owszem, ;D ;D ;D
jens:
victoria i aisak to chyba ta sama osoba ,obie sie pojawiaja na forum bog wie skad .moze lubi popisac i czuc sie doceniona .i chyba anetka to tez ta sama trojca
Jomir:
Nie sadze. Ba! Wiem nawet, ze nie.
A swoja droga, czy Bog wie, skad Ty sie na forum pojawiasz?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej