Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
vordingborg:
Oj jak tak dalej i dłużej będziecie serfować ::) to już wkrótce wszystkie będziecie potrzebowały pomocy z komuny.
seba08:
MałaCzuczu ;D :Mam też przykłady odwrotne,bolesne... No cóż...
Podoba mi się ,że walczysz dla córki !To jest przeogromny argument! Za to masz plusa ode mnie!
Życzę ci wszystkiego najlepszego,abyś umiała rozwiązać swoje problemy najkorzystniej dla was wszystkich a przede wszystkim dla dziecka!
W życiu są rzeczy o które wart walczyć do samego końca!
Niezwykły 11-latek
//www.youtube.com/watch?v=MBjHBfK-VKM :D :D jestes normalnie wzruszajaca do szpiku ,E.Drzyzga Ci nie dorównuje ,serce mi pynko
MalaCzarna:
--- Cytat: piott w 28 Lut 2012, 12:41:01 --- Na powaznie to tylko ta agencja matrymonialna . Nie mysle o sobie ale mysle ze w tych czasach posuchy na mezow i zony klientela by byla :)
--- Koniec cytatu ---
Piott zacznij od zrobienia katalogu mężczyzn ;) wiosna/lato 2012, poważne oferty -tylko NIE tacy last minute,
dwa w cenie jednego,jakiś head&shoulders, menom z pojemnikiem na piwo dziękujemy,
sumiaste wąsy a la Stalin też odpadają ;D
Jesteś prawdziwy patriota który ratuje polaków w potrzebie. ;) jesteś spoko gość 8)
aisak:
--- Cytat: franek w 28 Lut 2012, 11:12:52 ---widze ze jomirka kocha zwierza co ma duzo pior w portwelu jak kazda kobitka biedne jestescie bez chopa
--- Koniec cytatu ---
Franek, fajne masz imie chlopie, ale marudzisz!!!! Az te piora w portfelu wywiewa, hihi ;D ;D ;D. Biedne, nie biedne, ale bez nas byloby Wam chlopom chyba nudno...Co nie, Franek:)????
jens:
--- Cytat: Jomir w 28 Lut 2012, 17:20:20 ---Nie sadze. Ba! Wiem nawet, ze nie.
A swoja droga, czy Bog wie, skad Ty sie na forum pojawiasz?
--- Koniec cytatu ---
napewno jestem z tego samego miejsca co Ty..dziwne ze jak jedna jest dostepna to druga juz nie ,anetka umilkła ,przyszła pod innym nickiem.i dziwne ze juz nie szuka pomocy ?ha ha ha ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej