Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
jens:
--- Cytat: aisak w 28 Lut 2012, 21:21:29 ---Franek, fajne masz imie chlopie, ale marudzisz!!!! Az te piora w portfelu wywiewa, hihi ;D ;D ;D. Biedne, nie biedne, ale bez nas byloby Wam chlopom chyba nudno...Co nie, Franek:)????
--- Koniec cytatu ---
masz juz mieszkanie?
aisak:
--- Cytat: jens w 28 Lut 2012, 16:11:23 ---victoria i aisak to chyba ta sama osoba ,obie sie pojawiaja na forum bog wie skad .moze lubi popisac i czuc sie doceniona .i chyba anetka to tez ta sama trojca
--- Koniec cytatu ---
nooo, i jens i franek...wszyscy to agatka 8). Pas på!!!!!!!!! ;D ;D ;D
MalaCzarna:
JENS gdy pojawia się twoje nick wiem że będzie negacja kogoś,rzucanie podejrzeń ...nie ma już minusów które ci tyle radochy sprawiały,hehe myślisz że nie wiemy?
Co z tobą nie tak? Jajniki cię bolą?Masz skurcz macicy? Bo jaj jak prawdziwy mężczyzna nie masz.
Ty jakiś ni facet ni kobieta ,ni pies ni wydra...
aisak:
--- Cytat: jens w 28 Lut 2012, 21:23:38 ---masz juz mieszkanie?
--- Koniec cytatu ---
Wow konkretnie pytasz. Nie, ale szukam przez boligbutikken w København, konkretnie jestem w KAB i kommune (kontroluje wszystkie spoldzielnie) w Ishøj, znajomych, ogloszenia w prasie i internecie. No nie wiem , co jeszcze...
Krakers:
--- Cytat: aisak w 28 Lut 2012, 21:33:10 ---Wow konkretnie pytasz. Nie, ale szukam przez boligbutikken w København, konkretnie jestem w KAB i kommune (kontroluje wszystkie spoldzielnie) w Ishøj, znajomych, ogloszenia w prasie i internecie. No nie wiem , co jeszcze...
--- Koniec cytatu ---
Podziwiam Twoją otwartość i chęć przekazywania informacji! ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej