Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (49/89) > >>

seba08:

--- Cytat: Jomir w 29 Lut 2012, 16:02:52 ---Seba, ja nie slazok :)

A skad znam? No spojrzyj chocby na post Hildegardy, albo wczesniejsze wypowiedzi bodajze Piotta (jezeli pomylilam to przepraszam). Moj maz, ktory gotuje, robi zakupy i myje okna jest sluzalczy, a ja mam uwazac, bo skoro w domu nic nie robie, to zaraz dolacze do grupy "dunski partner wyrzucil mnie z domu".
Czyz takie wypowiedzi nie swiadcza o tym?

--- Koniec cytatu ---
to ok bo juz myslałem że nie znasz normalnych ludzi  ,tak czy inaczej wątek cały jest do bani wiec wole tu kawały wklejać :) :)

seba08:
biały raper (któremu niezbyt wychodziło) pewnego dnia złowił złotą rybkę i ta rybka mówi mu że jak ją wypuści to spełni jego jedno życzenie.
ok to ją wypuścił a ona na to -dobra czego chcesz?
raper się zastanawia i zastanawia aż w końcu wpadł na pomysł.
-chcę się bujać jak czarni!
-ok spełni się dziś w nocy.
raper poszedł spać nagle w nocy budzi go napierdalanie do drzwi wstaje podniecony szybko wkłada ubrania i wyskakuje przed chatę.
przed jego domem stoji 100 ubranych na biało zakaptórzonych postaci na środku jego ogródka płonie krzyż a przy drzewie stoi jeszcze jedna ubrana na biało postać trzymająca szubienicę przywiązaną do drzewa i mówi tak.
-to ty chciałeś się bujać jak czarni?

aisak:

--- Cytat: Hildegarda w 29 Lut 2012, 05:51:53 ---...o gleboka naiwnosci czlowiecza na tymze Forum w dziale pomocy rodzinnej...

Jeden jedyny Jens wykazal ten praktyczny 7 czy 9 zmysl.!!!!! katteinstinkt...

Toto pseudo uciemieznione babsko z Ishøj zmienilo ton i jezyk. Fuj...det lugter på afstand

Jens ma racje. To sie juz przezylo.

Nowy watek powstanie ze Slezwig? teraz moze Kaszubien...? albo moze nowa ucisniona z Memel område.????

Jomir: Hold Dig i agt! og værn Din familie. Desperate polske unge kvinder....mod Din yndige danske husbånd - det er en farlig blanding.

Lykken skal beskyttes, og værdsættes. En gran af ydmyndighed.

tak, jak nasze babki mowily.

--- Koniec cytatu ---

Usmialam sie Hilda, zabawna jestes. No coz-zmienilam ton , bo odzyskalam wiare w siebie dzieki wielu osobom tu na forum i nie tylko. I ja osobiscie ciesze sie z tego:). Ty mozesz narzekac ;). Poza tym -nasze babki mowily po dunsku??????? Fajna jestes, hihihi. Moje mowily po polsku 8). Milego marudzenia :)

@ae@:
Co to jest husbånd ? ? ?

Jomir:
Taka tasma domowa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej