Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
JULIA1964:
--- Cytat: Solvej w 01 Lut 2012, 23:01:36 ---Nie chce dyskutować na ten temat, mam swoje zdanie a Aisak już swoje przeszla ... i przechodzi wciaz. Nie moja życie, nie moje dziecko i nie moja sprawa.
Julia , nie kop lezącego ...prosi dziewczyna o pomoc, wiec ja Jej daj, albo nie zabieraj głosu wcale.
Seba o co Ci chodzi bo nie rozumiem ?
--- Koniec cytatu ---
Solvej nikt jej nie kopie ,pamietaj ze jak facet nie jest biologicznym ojcem dziecka to musi bardziej pokochac to dziecko niz ta kobiete . .
ayme:
obcy facet nigdy nie pokocha czyjegos dziecka, dobrze jesli zaakceptuje :-\
JULIA1964:
--- Cytat: Jomir w 01 Lut 2012, 23:05:48 ---Jaki kobieto BAGAZ? ??? ? Dziecko jest bagazem???
I Ty siebie matka nazywasz?
--- Koniec cytatu ---
a czty ja facecie nazwałam siebie matka w poscie ?czytaj uwaznie ,bagaz doswiadczen zyciowych, a owocem jednej milosci ma juz syna .ja mam prawo miec swoje zdanie ,szanuje twoje.i na tym z toba koniec dyskusji .idz i przytul .pamietaj kazda matka bedzie patrzyla by dziecko miało najlepiej w zyciu .
JULIA1964:
--- Cytat: ayme w 01 Lut 2012, 23:12:32 ---obcy facet nigdy nie pokocha czyjegos dziecka, dobrze jesli zaakceptuje :-\
--- Koniec cytatu ---
to gdzie miejsce dla ,,tego dziecka,,? czy samotne kobiety z dzieckiem sa juz skazane do konca zycia na samotnosc.? zdazaja sie jeszcze normalni faceci ;D
Solvej:
--- Cytat: JULIA1964 w 01 Lut 2012, 23:09:35 ---Solvej nikt jej nie kopie ,pamietaj ze jak facet nie jest biologicznym ojcem dziecka to musi bardziej pokochac to dziecko niz ta kobiete . .
--- Koniec cytatu ---
JULIA; tak jest w Polsce , zapewniam Cie, ze Dunczycy sa inaczej wychowani. Widzisz ? Po pol roku kazal mowic sobie tato,w Polsce wujek albo ciocia. Jesli mezczyzna ma swoje dzieci i kobieta takze , razem tworza rodzine i dzieci czesto mowia, ze maja dwie matkii i dwoch ojcow.
Tu nie stoja dzieci na przeszkodzie, matce czy ojcu, do szcescia. Nie smia mowic mamie, ze ten pan mi sie nie potoba bo tak! W kazdym badz radzie ja sie z takimi sytuacjami spotkalam, moze sie myle , ale ... jestem pewna, ze to w Polsce jest duzo matek rozwiedzionych, nieszczesliwych bo dzieci nie pozwalaja ...
(nie chce mi sie sprawdzac bledow, przepraszam )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej