Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (65/89) > >>

victoria:

--- Cytat: Idris w 01 Mar 2012, 23:38:37 ---Asiak czyli rozumie ze ogladalas jakies mieszkania. I jak ?
A tak na marginesie to przykre, ze gdy tylko spotka sie kilku Polakow to zaraz musza sie obrazac.  Co raz gorzej to sie czyta, jakies takie bezsensowne docinki.

--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem to jest ``burza mózgów`` albo
``gra na słowa``

Idris:

--- Cytat: victoria w 02 Mar 2012, 00:00:43 ---Moim zdaniem to jest ``burza mózgów`` albo
``gra na słowa``

--- Koniec cytatu ---
Moze ale jesli juz ktos chce wywolywac burze mozgow, albo grac na slowa to niech lepies sobie wlasny temat zalozy. Bo tak po prawdzie to nic to do samego tematu nie wnosi a tylko wprowadza balagan.

aisak:

--- Cytat: Idris w 01 Mar 2012, 23:56:33 ---Znajdziesz, troche cierpliwosci.

--- Koniec cytatu ---
Cierpliwosc ja mam.... :). Czasu za to niezbyt...

Hildegarda:
to jest wrecz obrzydliwe, rodzaj narcisme albo psychiske masochisme - poprawcie mnie wszyscy bedacy dobrze w temacie. Ile mozna znecac sie nad nami?

Temat zaczal sie od biednej nauczycielki polskiego...a co dalej?

im wiecej czytamy, to bym bardziej durni jestesmy. Owa istota pisze, ze ona nie jest dobra filolog, i "nie ma nerwow"... ale czeka na "pieniazki z komuny, ktore dostanie pozniej"...

Ta sama istota avertovala ogloszeniami o nauczaniu polskiego i angielskiego.

i losie tej pokrzywdzonej z 11 synem.

Ja sama bylam bliska, aby jej pomoc.

Dobrze, ze tego nie zrobilam.

To jest fup tylko i reklama dla Jomir dzialajacej w Ishøj del af Sjælland. - czy bardzo sie myle?

Podobnie jak i reklamowanie owego dwulatka = tu prosze mi wybaczyc zla forme.
----------------------

Do Jensa: jaka forma pomocy mieszkaniowej, skoro babsko tkwi na gratis z wiktem, internettem i opierunkiem? Gdzie bedzie mialo lepiej?
´i nawet nie musi dawac  owych "uslug" opiewanych przez Jomir.
I jeszcze chlopak 11 na dodatek. Tez na friko.

Tylko problem, ze "glupi chlop sie wyszczerza"? , czy jak to sie po - obecnemu polskiemu nazywa-?

ale Jomir pomoze, Ishøj kommune jest jej revireren.

Takze kobietki z problemami.....wiecie, gdzie droga

gumiscph:
  Taka  mialem nadzieje  ze ktos co  madrego na temat dunskiego   systemu  powie  . A tu polski folwark  w  najlepsze ,  jak na  odpuscie  po  mszy  pod pcimiem dolnym .   A  co  do  Jomir  to  cos  slyszalem  , od  jej  sasiadki  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej