Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
jens:
do małej czarnej[/quote]no ja płace a ty ciagniesz z darmowki?
MalaCzarna:
--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:32:32 ---o a teraz aisiak nie ma a jest mała czarna ::)
--- Koniec cytatu ---
Masz atak frustracji ? W tym wieku już nic ci nie pomoże.
Starość nie radość ,w głowie nie tak ...sumienie brudne...jedynie Hildeczce się spodobasz.
Zresztą ona tak publicznie żałowała cię biedny Jens hahahahahaha aj biedny stary Jens
MalaCzarna:
--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:31:35 ---nie widze cie w tym szeregu ,przykro mi. naprawde. ::)
--- Koniec cytatu ---
Ale ty tam ze swoją HILDUSIĄ pasujesz jak ulał.
jens:
--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 00:36:44 ---Masz atak frustracji ? W tym wieku już nic ci nie pomoże.
Starość nie radość ,w głowie nie tak ...sumienie brudne...jedynie Hildeczce się spodobasz.
Zresztą ona tak publicznie żałowała cię biedny Jens hahahahahaha aj biedny stary Jens
--- Koniec cytatu ---
ty z bezradnosci to juz nie wiesz co pisac .nie wiesz ile kto ma lat a sie wymadrzasz .zajmij sie mezem i pociechami ,albo lekture do szkoly przeczytaj .zrob cos pozyytecznego dla siebie i rodziny .nie mam ochoty z toba pisac i odbij hipokrytko ode mnie .nie dostaniesz oklaskow bo nie ma za co. dobranoc.szarych snow tylko dla ciebie ,bo na kolorowe trzeba zasłuzyc
jens:
--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 00:38:22 ---
Ale ty tam ze swoją HILDUSIĄ pasujesz jak ulał.
--- Koniec cytatu ---
od tego momentu twoje posty beda przeze mnie IGNOROWANE :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej