Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (73/89) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:41:31 ---ty z bezradnosci to juz nie wiesz co pisac .nie wiesz ile kto ma lat a sie wymadrzasz .zajmij sie mezem i pociechami ,albo lekture do szkoly przeczytaj .zrob cos pozyytecznego dla siebie i rodziny .nie mam ochoty z toba pisac i odbij hipokrytko ode mnie .nie dostaniesz oklaskow bo nie ma za co. dobranoc.szarych snow tylko dla ciebie ,bo na kolorowe trzeba zasłuzyc

--- Koniec cytatu ---

Panie starszy czuję twój wiek na odległość ! A starego pierdziela tym bardziej wyczuję !
Miłych snów dla ciebie i Hildzi  ;) ona się martwi o ciebie ...biedny JENSIE  ;) 

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 03 Mar 2012, 00:42:49 ---od tego momentu twoje posty beda przeze mnie IGNOROWANE :P

--- Koniec cytatu ---

A ja będę reagowała na każdy twój post.

pozdrów Hildzie  i żoneczkę ...tak,tak koniecznie obie pozdrów.

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 00:47:00 ---A ja będę reagowała na każdy twój post.

pozdrów Hildzie  i żoneczkę ...tak,tak koniecznie obie pozdrów.

--- Koniec cytatu ---
słuchaj młoda idiotko od mojej rodziny to wara ,myslalem ze masz troche kultury i potrafisz uszanowac pozostałych członkow rodziny.JEDNO CO CI DOBRZE W ZYCIU WYCHODZI TO ,,SŁOMA Z BUTOW,,IGNORA .BY.SOP. ::)

MalaCzarna:
Ojjj biedny Jens się zdenerwował  ? Przykro mi złotko ,jutro Hildusia na forum będzie rozpaczać ,nie rób jej tego !
A żonę pozdrawiam i tak ,jestem kulturalna -płacę za internet to mogę  !  :-*

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 03 Mar 2012, 00:56:45 ---Ojjj biedny Jens się zdenerwował  ? Przykro mi złotko ,jutro Hildusia na forum będzie rozpaczać ,nie rób jej tego !
A żonę pozdrawiam i tak jestem kulturalna -płacę za internet to mogę  !  :-*

--- Koniec cytatu ---
Przy porodzie daje sie bobasowi klapsa w pupe a ciebie to chyba w głowe walnieto ,bo masz naprawde cos nie tak z głowa.dobranoc :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej