Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (10/89) > >>

aisak:
szkoda ze od 8 miesiecy obserwujesz to forum ale pracy na nim nie szukałas .byc moze szybciej bys sie wyrwała z tego motłochu .pozdrawiam

Przepraszam, ale szybciej chyba wyliczylabym miejsca, na ktorych nie szukalam pracy, szukalam wszedzie, rowniez tutaj. Nie logowalam sie , szukalam tylko w ogloszeniach i prosze mi uwierzyc, ale nawet jobcenter bym mna zmeczony, tak czesto molestowalam ich o praktyki, prace, cokolwiek... Teraz mam prace, wyrwalam sie:). Poza tym, tak szkoda...ze wielu rzeczy nie zrobilam, nie wiedzialam, nie przewdzialam... przepraszam, ze nie jest ideale. m, przepraszam, ze nie jestem perfekcyjna, przepraszam....dokladnie w to wpedzil mnie moj ex.... zawsze przepraszam:). Na marginesie - Kasandra wiedziala, a tez zbyt szczesliwa nie byla:)
Pozdrawiam:)

EVA77:
Bardzo Ci wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko Ci sie pouklada. Nie przejmuj sie wcale wpisami osob typu Julia iles tam, bo wielu dziwnych ludzi tu sie przewinelo. Ja w swoim wlasnym zyciu nie wiedzialam ze czlowiek potrafi byc taki podly, dopabuse przyjazd do Danii mi to uswiadomil.Oby Julii iles tam nie spotkalo to co spotkalo Ciebie. Czytaj zyczliwe rady, sa tez tu ludzie ktorzy moze nie pomaga bezposrednio ale podpowiedza. Powodzenia Ci zycze i ani przez chwile nie watp w siebie, bo po tym co piszesz mozna wywnioskowac ze jestes madra i wartosciowa kobieta.

inna:
asiak daj spokuj przepraszasz za to ze zyjesz czy co ? Pamietaj ze FACET TO SWINA i obojetnie czy to dunol czy polak. DOBRZE ze masz prace. Staniesz na nogi-. Oczywiscie bedzie Ci ciezko. Ale dasz rade. Musisz. Zapomij te glupawe komentarze tylko wstan otrzyj zly i idz i walcz o swoje - zycie ktorego ty jestes sama krolem.
Pozdrawiam Cie serdecznie

Solvej:
Ayme, ja dawałam przykłady znajomych, bo mnie maż miał w pakiecie sama  ;)

A Inna jak już tak brzydko piszesz na Duńczyka (dunol) to byłoby sprawiedliwie jak byś napisała Polaczek  ::) 

inna:
solvej -oczywiscie na jego nieszczescie bo miec przy sobie taka "nie kobiete" to jak samobojstwo  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej