Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
Solvej:
Już tak przyganiacie ... to ja ( na zlosc!! >:( ;D ) napisze- jestem szczesliwa, ze mój maż nie jest Polakiem :P :P :P :P
( i posypia się minusy od Panów hahahahha :P ;) )
adriana1983:
ja nie mam z innymi narodowosciami doswiadczenia, za to znajoma miala turasa przeszla pieklo, druga znajoma siedzi obecnie w norwegii od paru lat i podobnie ma, juz jej mowilam by sobie odpuscila a ona dalej daje sie mu ponizac , bo boi sie zakonczyc zwiazku, a ma prace, nie maja dzieci, on ma dzieci z inna a ona wiecznie za sluzaca robi. Szkoda mi jej, ale tyle osob jej tlumaczono a ona wciaz twierdzi ze sie docieraja.
co do dunczykow tez trafiaja sie normalni, i potrafia sie rozwiesc z klasa, normalnie wspolpracowac z matkami , jeden nawet z polka, swietnie wspolpracuja, tylko ze to jest tak narodowosc ma jakis niewielki procent, reszta to typ osobowsci, z kim sie zwiazujemy, jesli chemia zadziala na widok przystojniaka z kasa fura i skora , bo tym ten koles jakiejs zaimponuje, a nie zna go blizej, a potem wielkie rozczarowanie no coz zdarza sie i tak, czasem warto patrzec na inne cechy nie tylko urody czy zasobu portfela ale traktowania tych kolesi po rozwodach ex malzonek, jak sie trafi taki szczery co powie ze z ozna sie rozstal no bo coz drogi sie rozeszly, to mysle ze warto sie kims takim zainteresowac jesli tylko swietnie sie z ozna dogaduje ma ja na fejsie i potrafia byc przyjaciolmi , jak jest inaczej to bym sie nie pchala w dalesze pogawedki z takimi typami.
JULIA1964:
--- Cytat: ayme w 03 Lut 2012, 18:16:00 ---no to Julia uwazam ,ze nie masz prawa wtracac sie w dyskusje ,maz Polak ,Ty Polka co TY mozesz wiedziec o malzenstwie z innymi narodowosciami ,w tym Dunczykami?!
w 80 %
Polak chocby przecietny jest zawsze bardziej ludzki, od chocby normalnego i w porzadku Dunczyka ...
--- Koniec cytatu ---
to czy mam prawo czy nie ,zostaw juz mnie do oceny .nie jest wazna narodowosc ,znam kobiety co zyja z turkami ,i sa w pełni zadowolone i dobrze traktowane .jeszcze raz podkreslam polak potrafi byc tez swinia.nikt nikomu nie narzuca narodowosci drugiej polowki.moj szef ma zone polke i zapewne nie zamieniłby jej na inna narodowosc .nie mozna mierzyc wszystkich jedna miarka.narodowosc tez jest waznym czynnikiem ,ale sama powiedz czemu w Polsce jest tyle rozwodow i tragedii rodzinnych .i polak z polakiem .
adriana1983:
no a ja dodam teraz nawa czesc do tego tematu jakie szanse ma mloda samotna matka, na znalezienie porzadnego faceta, w podobnym wieku do jej , ktory by zaakceptowal by dziecko. nie musi byc ojcem bo syn ma juz ojca. kurde tak mnie zastanawia to , czy jeszcze znajde kogos porzadnego bez dzieci, ktory zaakceptowalby mojego synka w zblizonym do mojego wieku, bo poki co to trafiam na samych rozwodnikow i to duzo starszych odemnie a nie jestem zbytnio zainteresowana kolesiami 10 lat starszymi odemnie. no i takich normalnych , ktorych by jego rodzice zaakceptowali by partnerke z dzieckiem i co najwazniejsze dziecko. bo jak czlowiek naczyta sie historii przeroznych to az sie wlos na glowie jezy, a mlodziaki raczej nie chca rowiesniczek juz z dzieckiem, bo to za trudne do akceptacji, a jeszcze faceci przed 30-stka maja tak malpi rozum, ze nie zdziwilabym sie jakby odstawili w szybszym tempie na bok , po zabawie itp. no ale tak to pytam sie was jakie macie doswiadczenie i czy znacie jakies takie przypadki.
adriana1983:
Julia oj teraz ci przyznam racje kurde co 3 malzenstwo w Polsce sie rozwodzi, przyczyn 10100 ale przewaznie roznica charakterow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej